ΠΑΟΚ

Ο Παπαπέτρου και η πληρωμή στην Εφορία

Ο Παπαπέτρου και η πληρωμή στην Εφορία
ΠΑΟΚ ομαδικοί INTIME SPORTS

Ο αδελφός του Γιάννη Παπαπέτρου, Γιώργος βρέθηκε στο καμπ του ΠΑΟΚ την Δευτέρα ενώ η ΚΑΕ πλήρωσε την Εφορία και ήταν συνεπής προς το Δημόσιο

Ξεκίνησε και πάλι το καμπ του ΠΑΟΚ την Δευτέρα (30/6). Νέο πρόσωπο σε αυτό ήταν ο Γιώργος Παπαπέτρου, αδελφός του Γιάννη ο οποίος παίζει στον Ολυμπιακό. Ο ίδιος ήταν άτυχος στην σημερινή (30/6) προπόνηση καθώς γύρισε το πόδι του.

Από εκεί και πέρα, για ακόμη μια φορά η ΚΑΕ ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις της προς το Δημόσιο. Την Δευτέρα τακτοποιήθηκε η σχετική εκκρεμότητα που υπήρχε προς την Εφορία (ένα ποσό δόθηκε και την Παρασκευή) και έτσι η ΚΑΕ δεν είχε πρόβλημα με αυτό το ζήτημα.

Υπήρξε βοήθεια σε αυτό το θέμα από τον Ιβάν Σαββίδη, όπως παραδέχονται από την ομάδα ενώ κατά τα άλλα να σημειωθεί ότι δεν αποκλείεται να τα πουν στον ΠΑΟΚ με τον Τάσο Δελημπαλταδάκη που θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη και ο οποίος εκπροσωπεί τους Κασελάκη και Κόνιαρη.

Τέλος, σύμφωνα με την ιστοσελίδα sportando.com που επικαλείται tweet του δημοσιογράφου, Ντέιβιντ Πικ, ο Ντι Τζέι Κούπερ είναι κοντά στην ρωσική Ενεσέι με ρήτρα ως τις 10 Ιουλίου προκειμένου να συμφωνήσει με ομάδα της Ευρωλίγκας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ