ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ και ο Παπαδόπουλος

Ο ΠΑΟΚ και ο Παπαδόπουλος

Μεταξύ... σοβαρού και αστείου από τον ΠΑΟΚ υπήρξε "φλερτ" προς τον Λάζαρο Παπαδόπουλο για να επιστρέψει στα παρκέ, αλλά για την ώρα αυτό δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον "Λάζο".

Το τελευταίο διάστημα ο Λάζαρος Παπαδόπουλος βρέθηκε με ανθρώπους του ΠΑΟΚ, τόσο σε φιλικό των παλαιμάχων του "Δικεφάλου" για την ενίσχυση της μικρής Ιωάννας (ενός 4χρονου κοριτσιού που υποβλήθηκε ήδη σε εγχείριση στην καρδιά) αλλά και σε τουρνουά μπάσκετ (το οποίο έγινε την Κυριακή) που διοργάνωσε ο Γιώργος Μπαλογιάννης για την στήριξη των παιδιών με κάθε μορφής αναπηρίας.

Μάλιστα μεταξύ... σοβαρού και αστείου υπήρξε "φλερτ" από πλευράς ΠΑΟΚ προς τον "Λάζο" για να επιστρέψει στα παρκέ, αλλά εκείνος δεν απάντησε αφού αυτή την στιγμή δεν αποτελεί κάτι τέτοιο προτεραιότητά του. Ο Παπαδόπουλος προπονείται μόνος του, είναι σε καλή κατάσταση αλλά για την ώρα έχει επικεντρωθεί στην GBA (Greek Basketball Academy).

"Μπαίνει" στην προπόνηση της Τρίτης ο Λάνγκφορντ

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον ΠΑΟΚ την Δευτέρα, με τον Σούλη Μαρκόπουλο να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Στο πρόγραμμα δεν συμμετείχε ο Κέβιν Λάνγκφορντ καθώς είχε πάρει άδεια για να μείνει την Κυριακή στην Αθήνα και να γυρίσει την Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η σημερινή προπόνηση έγινε το πρωί λόγω αγώνα πρωταθλήματος που έδωσε στις 19.00 το τμήμα βόλει του ΠΑΟΚ στο "Παλατάκι", ο Αμερικανός επέστρεψε το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη και έτσι δεν πρόλαβε να προπονηθεί. Πάντως θα πάρει μέρος στο πρόγραμμα της Τρίτης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ