ΠΑΟΚ

Με Κούπερ κόντρα στον Πανιώνιο

Με Κούπερ κόντρα στον Πανιώνιο
INTIME SPORTS

Ο Ντι Τζέι Κούπερ θα αγωνιστεί κανονικά στο τέταρτο παιχνίδι (1/6, 17.30) με τον Πανιώνιο καθώς τιμωρήθηκε με πρόστιμο για το επεισόδιο που είχε με τον οπαδό των "κυανέρυθρων"

Στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου θα είναι ο Ντι Τζέι Κούπερ για το κυριακάτικο (1/6, 17.30) ματς με τον Πανιώνιο.

Η απόφαση του αθλητικού δικαστή έγινε γνωστή την Παρασκευή και ο Αμερικανός τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο 1.300 ευρώ και με έγγραφη σύσταση η ομάδα για το επεισόδιο που είχε στον αγώνα της Πέμπτης με τον οπαδό των "κυανέρυθρων" (ο φίλος του Πανιωνίου έβρισε και έφτυσε τον Κούπερ, ο οποίος με την σειρά του έβρισε και απώθησε τον οπαδό των "κυανέρυθρων" με αποτέλεσμα να αποβληθεί) και δεν υπήρξε τιμωρία μιας αγωνιστικής.

Ετσι ο Κούπερ θα είναι κανονικά στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς, κάτι άλλωστε που περίμεναν στον ΠΑΟΚ αφού όπως είχαμε αναφέρει δεν θεωρούσαν πως υπήρχε κίνδυνος να μην αγωνιστεί. Να σημειωθεί πως η πλευρά του ΠΑΟΚ απολογήθηκε με υπόμνημα.

Η σχετική απόφαση για το θέμα του Κούπερ, αναφέρει:

" Επιβάλλεται:

α) στην ΠΑΟΚ ΚΑΕ για πράξη του καλαθοσφαιριστή της κ. DJ Cooper, ποινή της έγγραφής σύστασης με παράλληλη ανακοίνωσή της στο Τύπο και

β) στον κ. DJ Cooper καλαθοσφαιριστή της ως άνω ΚΑΕ, για ανάρμοστη συμπεριφορά προς το πρόσωπο θεατή, πρόστιμο 1.300,00€ κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ της 29-5-2014".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ