ΠΑΟΚ

Μαρκόπουλος: "Ψάχνουμε τρόπο να επουλώσουμε τις πληγές μας"

Μαρκόπουλος: "Ψάχνουμε τρόπο να επουλώσουμε τις πληγές μας"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος και ο Μίλουτιν Αλεξιτς μίλησαν για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (14/1, 17.00) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Με σημαντικές απουσίες και αρκετά προβλήματα θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ το Σάββατο (14/01) στο ΣΕΦ στον αγώνα με τον Ολυμπιακό για την 14η αγωνιστική και πρεμιέρα του δευτέρου της Α1.

Ο Γκίντενς θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας, αλλά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον καρπό του αριστερού του χεριού (κάκωση και οστικό οίδημα), καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη την συμμετοχή του, ενώ ο Ούρος Ντούβνιακ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σούλης Μαρκόπουλος αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τόνισε: " Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και έχουμε ένα πολύ δύσκολο έργο μπροστά μας. Εμείς από την πλευρά μας ψάχνουμε τρόπο να επουλώσουμε τις πληγές μας από τις απουσίες και τους τραυματισμούς και θα προσπαθήσουμε στο μέτρο αυτό να κάνουμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση".

Αλεξιτς: "Αντικειμενικός στόχος να ξεκινήσουμε το χτίσιμο της ομάδας"

Ο Μίλουτιν Αλεξιτς που θα πραγματοποιήσει το δεύτερό του παιχνίδι με την φανέλα του ΠΑΟΚ υποστήριξε: " Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κι εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται. Δεν γίνεται να εγκαταλείψουμε το παιχνίδι και να πούμε πως δεν πάμε για να κερδίσουμε, αλλά ο αντικειμενικός μας στόχος είναι μέσα από καλή προσπάθεια να ξεκινήσουμε το χτίσιμο της ομάδας με την ενσωμάτωση των νέων παικτών και να συνεχίσουμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ