ΠΑΟΚ

Μαρκόπουλος: "Να προβληματίσουμε τον ΠΑΟ"

Μαρκόπουλος: "Να προβληματίσουμε τον ΠΑΟ"
INTIME SPORTS

Ο Σούλης Μαρκόπουλος τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να παρουσιάσει μία ανταγωνιστική εικόνα στον ματς με τον Παναθηναϊκό (Πέμπτη 19/05, 19:00, ΕΤ1).

" Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ποιος είναι ο αντίπαλός μας στη φάση αυτή. O Παναθηναϊκός είναι μία από τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και έχει την πρόσφατη κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος για να το αποδείξει", ανέφερε ο Μαρκόπουλος.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: " Εμείς αντιμετωπίζουμε προβλήματα απουσιών αυτό τον καιρό, αλλά θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται δεδομένων των συνθηκών, να προβληματίσουμε τον Παναθηναϊκό και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό παιχνίδι".

Ο Τοντόρ Γκετσέφσκι πρόσθεσε: " Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός είναι Πρωταθλητής Ευρώπης και η ψυχολογία τους είναι σίγουρα ανεβασμένη αυτή τη στιγμή, μοναδικός τους στόχος είναι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος για να λήξει η χρονιά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τους σεβόμαστε, αλλά δεν φοβόμαστε, πηγαίνουμε για να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι, να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε μέσα στο παρκέ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ