ΠΑΟΚ

Μαρκόπουλος: "Να κλείσει η σεζόν με τον καλύτερο τρόπο..."

Μαρκόπουλος: "Να κλείσει η σεζόν με τον καλύτερο τρόπο..."
INTIME SPORTS

Τι ανέφερε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος για τον κυριακάτικο (1/6, 17.30) αγώνα με τον Πανιώνιο. Την βοήθεια του κόσμου ζήτησε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης

O Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε για το ματς με τον Πανιώνιο τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο ΠΑΟΚ με την παρουσία του κόσμου του στο γήπεδο θέλει να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο την φετινή σεζόν (σ.σ. θυμίζουμε πως εφόσον νικήσει ο "Δικέφαλος", θα κατακτήσει την τρίτη θέση).

Συγκεκριμένα ο κόουτς του ΠΑΟΚ δήλωσε:

"Είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι αυτής της σειράς για την τρίτη θέση και εμείς καλούμαστε να υπερασπιστούμε το πλεονέκτημα της έδρας το οποίο αποκτήσαμε μετά την εκτός έδρας νίκη μας στο πρώτο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, το ίδιο ισχύει και για αυτό τον αγώνα, αν και οι δύο ομάδες γνωριζόμαστε πολύ καλά μετά και από τόσα παιχνίδια. Είναι πιθανό να υπάρξουν μικρές επεμβάσεις στον ρυθμό και στον τρόπο παιχνιδιού, αλλά αυτό δεν μπορεί να αλλάξει την γενικότερη εικόνα.

Πιστεύουμε σαν ομάδα ότι μπορούμε να περιορίσουμε την επιθετική δραστηριότητα των αντιπάλων μας και να βρούμε περισσότερες λύσεις στον επιθετικό μας τομέα. Αυτό θα είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μας για φέτος, σε μία σεζόν όπου η ομάδα είχε μία πολύ καλή αγωνιστική παρουσία, έδειξε ανταγωνιστικό πρόσωπο στα περισσότερα παιχνίδια και θέλουμε το ίδιο να κάνει και αύριο και με την παρουσία του κόσμου μας να κλείσουμε την σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο".

Μαργαρίτης: "Περιμένουμε τον κόσμο..."

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης είπε: "Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κάνουμε όλα αυτά για τα οποία προετοιμαστήκαμε και φυσικά να έχουμε υπομονή και επιμονή στο παιχνίδι μας. Είναι σημαντικό να ανταποκριθούμε στη σκληρή άμυνα του Πανιωνίου και να έχουμε καλές επιλογές στην επίθεση. Ξέρουμε ότι αυτό θα είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν και είναι λογικό να περιμένουμε τον κόσμο μας στο γήπεδο. Να μας βοηθήσει στην προσπάθειά μας, για να φτάσουμε στη νίκη και στην κατάκτηση της 3ης θέσης".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ