ΠΑΟΚ

Λάνγκφορντ, ο πέμπτος πολυτιμότερος...

Λάνγκφορντ, ο πέμπτος πολυτιμότερος...

Ο Κέβιν Λάνγκφορντ, που έδωσε πολλά στον ΠΑΟΚ στο ματς με τον Κολοσσό και είναι ιδιαίτερα σταθερός στην απόδοσή του, είναι μέσα στην πρώτη πεντάδα των πολυτιμότερων παικτών του πρωταθλήματος

Στο ματς με τον Κολοσσό Ρόδου ο Κέβιν Λάνγκφορντ πέτυχε 20 πόντους όντας έτσι ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ ενώ είχε την πρωτιά και στο σύστημα αξιολόγησης με 26 βαθμούς. Ετσι για ένα ακόμη παιχνίδι προσέφερε πολλά στον "Δικέφαλο"... Ο Αμερικανός φόργουορντ είναι ο πλέον σταθερός καλαθοσφαιριστής των "ασπρόμαυρων" και συνεχώς αποδεικνύει το πόσο σημαντικός μπορεί να είναι για τον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα ο Λάνγκφορντ είναι μέσα στην πρώτη πεντάδα των πολυτιμότερων παικτών του φετινού πρωταθλήματος. Πρώτος είναι ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ (Αρης) ο οποίος έχει συνολικά 496 βαθμούς στο ranking, δεύτερος ο Δημήτρης Μαυροειδής (Κηφισιά) με 471 βαθμούς και τρίτος ο Μουχάμεντ Φαγιέ (Ρέθυμνο) με 414 βαθμούς.

Τέταρτος είναι ο Ποπς Μενσά-Μπονσού (ΑΕΚ) που έχει 365 βαθμούς (έχει παίξει 9 λιγότερα παιχνίδια σε σχέση με τον Βεζένκοφ και 10 λιγότερα σε σχέση με τους Φαγιέ και Μαυροειδή) ενώ ο Λάνγκφορντ είναι στην πέμπτη θέση των πολυτιμότερων παικτών της Basket League με 333 βαθμούς. Υπενθυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ έχει μεταφέρει στην πλευρά του Αμερικανού φόργουορντ πως τον θέλει και για την νέα σεζόν, κάτι που έχουμε αποκαλύψει εδώ και καιρό.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ