ΠΑΟΚ

Η Τρίτη του Παπαδόπουλου

Η Τρίτη του Παπαδόπουλου
INTIME SPORTS

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος δεν έδωσε το "παρών" στην σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena με το μέλλον του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης να ξεκαθαρίζει αύριο Τρίτη (01/02) όπως ζήτησε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Παρίσης Στογιάννης, από τον εκπρόσωπό του, Μηνά Τουκμενίδη.

Στη συνάντηση που ορίστηκε να πραγματοποιηθεί μεταξύ της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και του ατζέντη του έμπειρου σέντερ όπου και θα φανεί το αν θα παραμείνει ή θα λυθεί κοινή συναινέσει το συμβόλαιο που τους συνδέει.

Το σίγουρο είναι πως ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος, θέλει να έχει στην διάθεσή του τον Παπαδόπουλο όχι μόνο στο τοπικό ντέρμπι του Σαββάτου (05/02, 17:00) με τον Άρη στο PAOK Sports Arena αλλά μέχρι την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το περασμένο καλοκαίρι είχε χτίσει όλο τον σχεδιασμό της φετινής ομάδας πάνω στην παρουσία του όπως φάνηκε και από τις κινήσεις που ακολούθησαν από την στιγμή που αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε.

Πλέον ωστόσο όλα παραμένουνε ανοιχτά όπως και πριν από δέκα ημέρες στο θέμα της παραμονής ή όχι του Παπαδόπουλου στο ρόστερ του ΠΑΟΚ με την απάντηση να δίνεται αύριο μετά το πέρας της προγραμματισμένης συνάντησης.

Τουκμενίδης: " Αδυναμία από πλευράς διοίκησης"

"Μου τηλεφώνησε ο κ. Παρίσης από πλευράς της διοίκησης του ΠΑΟΚ και η συνάντηση αναμένεται να γίνει τελικά αύριο (σ.σ. 01/02)", δήλωσε ο μάνατζερ του Παπαδόπουλου, Μηνάς Τουκμενίδης, στο olaPAOK.gr.

" Από την περασμένη εβδομάδα περιμέναμε ο παίκτης να πάρει κάποια χρήματα. Μάλιστα πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό, από πλευράς της διοίκησης μου μετέφεραν πως υπήρχαν κάποιες διασφαλίσεις για να δοθεί αίσιο τέλος. Αυτό πάντως που έχει φανεί είναι πως υπάρχει μια αδυναμία από πλευράς της διοίκησης να κρατήσει τον παίκτη".

Όσο για τις σκέψεις και τις προθέσεις του Παπαδόπουλου δεν έκρυψε πως: " Ο Λάζαρος είχε μια διπλάσια προσφορά σε σχέση με τα χρήματα που παίρνει από τον ΠΑΟΚ αναφορικά με τους τέσσερις τελευταίους μήνες. Έχουν ενδιαφερθεί τόσο η Μάλαγα, όσο και ομάδα της Ρωσίας αλλά και της Τουρκίας. Δεν έγινε όμως κάτι. Αυτό που μου είπε ο Λάζαρος είναι πως θέλει να μείνει στην ομάδα και πως θέλει να εξαντλήσει κάθε περιθώριο γι΄ αυτό. Αν ήθελε να φύγει θα το είχε κάνει".

Όσον αφορά την εκτίμησή του αναφορικά με το τι θα γίνει; " Δεν μπορώ να πω κάτι από τώρα. Θέλω πρώτα να ακούσω όσα θα μας πει η πλευρά της ομάδας. Έχει καταστρατηγηθεί τρεις φορές η συμφωνία όσον αφορά τον Λάζαρο. Μία τον Οκτώβριο, μία τον Ιανουάριο και μία τώρα. Επαναλαμβάνω όμως πως θα πρέπει πρώτα να ακούσουμε τι θα μας πει η διοίκηση".

Στογιάννης: " Θα δούμε αύριο"

Από πλευράς της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ο αντιπρόεδρός της, Παρίσης Στογιάννης, σημείωσε: " Δεν θέλω να πω κάτι από σήμερα. Περιμένουμε πρώτα να συζητήσουμε. Θα δούμε αύριο το μεσημέρι".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ