ΠΑΟΚ

Η θέση του ΠΑΟΚ και ο ΕΣΑΚΕ

Η θέση του ΠΑΟΚ και ο ΕΣΑΚΕ

Στον ΠΑΟΚ στέκονται στο ότι ο ΕΣΑΚΕ δεν είχε αποφασίσει να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στο ματς με τον Ολυμπιακό για τον Σέρβο οπαδό του Ερυθρού Αστέρα

Aρκετός λόγος έχει γίνει για το ότι δεν κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή πριν το ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ για τον θάνατο του Σέρβου οπαδού του Ερυθρού Αστέρα στην Κωνσταντινούπολη. Τι λένε άνθρωποι του "Δικεφάλου"; Το συγκεκριμένο αίτημα έγινε περίπου στις 11.45, δηλαδή λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα (το ματς άρχισε 12.30). Στον ΠΑΟΚ στέκονται στο ότι δεν υπήρχε κάποια απόφαση πριν το ματς από πλευράς ΕΣΑΚΕ για το ότι έπρεπε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή (δεν αρκούνται σε ένα... προφορικό "ΟΚ" της τελευταίας στιγμής).

Οπως τονίζεται από πλευράς του "Δικεφάλου", για ένα τέτοιο θέμα θα έπρεπε να υπάρξει κάποια... επίσημη απόφαση από τον ΕΣΑΚΕ αφού το ζήτημα ήταν σοβαρό, είχε πολιτικές προεκτάσεις και αφορούσε έναν ξένο φίλαθλο που έχασε την ζωή του σε ένα παιχνίδι που έγινε σε μια άλλη χώρα (στο ματς της Γαλατά με τον Ερυθρό Αστέρα).

Κάτω από "πίεση" και όλα να γίνονται λίγο πριν τον αγώνα, στον "Δικέφαλο" δεν μπορούσαν να πάρουν την ευθύνη για να δώσουν την έγκρισή τους να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή. Φυσικά στον ΠΑΟΚ τους "αγγίζει" ο θάνατος ενός οπαδού (τονίζεται ακόμη πως δεν έχουν πρόβλημα με τον επίσημο Ολυμπιακό), όμως "μένουν" στο ότι θα έπρεπε να υπάρχει σχετική -επίσημη- ενημέρωση από τον ΕΣΑΚΕ (π.χ. σε κάποια συνεδρίαση και όχι να γίνονται όλα τελευταία στιγμή).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ