ΠΑΟΚ

Η... πολλή δουλειά του Τσαϊρέλη

Η... πολλή δουλειά του Τσαϊρέλη
INTIME SPORTS

Η δουλειά αρέσει στον Μιχάλη Τσαϊρέλη και το δείχνει ακόμη και μέσα στο καλοκαίρι δικαιολογώντας την... φήμη που έχει για το ότι είναι πολύ εργατικός

Οταν πέρυσι ετοιμαζόταν να ντυθεί στα ασπρόμαυρα άτομα που τον γνώριζαν πολύ καλά και συνεργάστηκαν μαζί του τόνιζαν πως του αρέσει η σκληρή δουλειά.

Παρόμοια άποψη είχε και το τεχνικό τιμ της ομάδας κατά την διάρκειας της σεζόν που ολοκληρώθηκε μιας και για τον Μιχάλη Τσαιρέλη άνθρωποι του ΠΑΟΚ υπογράμμιζαν πως είναι πολύ εργατικός.

Ο Ελληνας φόργουορντ συνεχίζει την... δουλειά ακόμη και μέσα στο καλοκαίρι αποδεικνύοντας πως όσα λένε αυτοί που τον έχουν ζήσει δεν είναι τυχαία. Τις καθημερινές συνηθίζει να βρίσκεται στο γήπεδο κάνοντας ατομικές προπονήσεις και περνάει κάποιες πιο ξέγνοιαστες στιγμές τα Σαββατοκύριακα.

Μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ που ήταν στις 23/05, για λίγες μέρες χρειάστηκε να ξεκουραστεί λόγω του προβλήματος που είχε με το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε πολύ, ωστόσο από τον Ιούνιο ο φόργουορντ του "Δικεφάλου" (σ.σ. αν και είχε μεγαλύτερες οικονομικά προτάσεις, προτίμησε να παραμείνει στους "ασπρόμαυρους") ξεκίνησε και συνεχίζει να δουλεύει...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ