ΠΑΟΚ

Η επισήμανση λαθών και η βοήθεια του κόσμου

Η επισήμανση λαθών και η βοήθεια του κόσμου

Μέσω βίντεο ο Σούλης Μαρκόπουλος επισήμανε στους παίκτες του τα λάθη που έκαναν την Πέμπτη (29/5) κόντρα στον Πανιώνιο, ενώ στον ΠΑΟΚ ελπίζουν στην βοήθεια του κόσμου στο ματς της Κυριακής

Στον ΠΑΟΚ ήταν κακός στο ματς της Πέμπτης κόντρα στον Πανιώνιο, πραγματοποίησε ένα πολύ άσχημο πρώτο ημίχρονο και στο τέλος αυτού ήταν στο -23 (44-21).

Την Παρασκευή (30/5) έγινε προβολή βίντεο και ο Σούλης Μαρκόπουλος επισήμανε τα λάθη στους παίκτες του, οι οποίοι καλούνται να "αντιδράσουν" την Κυριακή και να κάνουν το 3-1 στις νίκες (πλέον το μυαλό όλων στην ομάδα είναι αυτονόητο πως βρίσκεται στο τέταρτο ματς και στον "Δικέφαλο" είναι αναγκασμένοι να αφήσουν πίσω τους την κακή εμφάνιση στο τρίτο παιχνίδι).

Στην προσπάθεια για το τρίτο θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Πανιώνιο, στην ομάδα σαφώς και περιμένουν την βοήθεια του κόσμου του ΠΑΟΚ καθώς το ματς της Κυριακής είναι κομβικής σημασίας μιας και η νίκη θα "φέρει" τον "Δικέφαλο" οριστικά στην τρίτη θέση του πρωτάθληματος. Πέραν αυτού είναι και το τελευταίο ματς της σεζόν στο "PAOK Sports Arena", οπότε κι αυτό όπως λένε στην ομάδα είναι ένα έξτρα κίνητρο για να βρεθούν στο "Παλατάκι" οι φίλοι των "ασπρόμαυρων".

Προβλήματα δεν υπήρχαν για τον Μαρκόπουλο στην προπόνηση της Παρασκευής (έγινε σε χαλαρούς ρυθμούς) ενώ θα πραγματοποιηθεί μία προπόνηση το μεσημέρι του Σαββάτου. Στο μεταξύ, για ακόμη έναν μήνα η ΚΑΕ ήταν συνεπής σε υποχρεώσεις της στο Δημόσιο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ