ΠΑΟΚ

Η... εκδρομή και το "νέο αίμα"

Η... εκδρομή και το "νέο αίμα"

Στην ΚΑΕ αναζητούν ακόμη τρία μέλη, ενώ η κατάσταση της τελευταίας συζητήθηκε την Τετάρτη (22/2) σε δ.σ. του Ερασιτέχνη.

Η παραίτηση του Κώστα Πανάκα από την ΚΑΕ έχει αφήσει μια θέση... ορφανή στην ΚΑΕ και πλέον αυτή θα πρέπει να αντικατασταθεί.

Στον "Δικέφαλο" ωστόσο θέλουν να "προσθέσουν" και νέα άτομα στην διοίκηση της ομάδας ώστε το σχήμα να είναι πιο ευέλικτο και προπαντώς να υπάρχει μεγαλύτερη οικονομική δυνατότητα.

Η παραίτηση του Κώστα Πανάκα από την ΚΑΕ έχει αφήσει μια θέση... ορφανή στην ΚΑΕ και πλέον αυτή θα πρέπει να αντικατασταθεί. Στον "Δικέφαλο" ωστόσο θέλουν να "προσθέσουν" και νέα άτομα στην διοίκηση της ομάδας ώστε το σχήμα να είναι πιο ευέλικτο και προπαντώς να υπάρχει μεγαλύτερη οικονομική δυνατότητα.

Με φόντο και την νέα διοίκηση Πρωτοδικείου, στον ΠΑΟΚ αναζητούν ήδη... νέο αίμα και ο στόχος είναι να γίνει ένα επταμελές συμβούλειο. Ανθρωποι της ομάδας μίλησαν την Τετάρτη (22/2) για την οικονομική κατάσταση και στο δ.σ. του Ερασιτέχνη αναλύθηκε η δύσκολη οικονομική κατάσταση που υπάρχει στην ομάδα.

Εγινε λόγος για το ότι ο σύλλογος πληρώνει... τρεισήμισι ομάδες (σ.σ. για το πλήθος των παικτών που αγωνιζόταν και αγωνίζονται στην ομάδα), ενώ εκφράστηκε και μια απογοήτευση για το γεγονός πως από την Ελλάδα έγινε εκδρομή από 5.000 φίλους της ομάδας ώστε να βρεθούν στο Ούντινε την προηγούμενη εβδομάδα και ξόδεψαν ένα πάρα πολύ μεγάλο ποσό, ενώ η ΚΑΕ δεν έχει την παραμικρή στήριξη από τους φίλους της ομάδας.

Με λίγα λόγια στον ΠΑΟΚ ψάχνουν συνοδοιπόρους, αφού την δεδομένη χρονική στιγμή ο σύλλογος είναι άγνωστο το πως ο σύλλογος θα καλύψει τις ανάγκες του για το άρθρο 99. Το ζήτημα αυτό θα "τρέξει" τις επόμενες μέρες, αλλά τα δεδομένα μόνο εύκολα δεν είναι. Κατά τα άλλα δίχως προβλήματα κύλησε την Τετάρτη (22/2) η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς με το Περιστέρι.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ