ΠΑΟΚ

Η νίκη με την ΑΕΚ και η ώθηση του κόσμου

Η νίκη με την ΑΕΚ και η ώθηση του κόσμου

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ "έσπρωξε" την ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου στην νίκη επί της ΑΕΚ και για πρώτη φορά την τρέχουσα σεζόν, το "Παλατάκι" ήταν τόσο "ζεστό" από πλευράς ατμόσφαιρας. Δείτε VIDEOS!

Παραμονές του αγώνα με την ΑΕΚ, στον ΠΑΟΚ υποστήριζαν πως ο κόσμος των "ασπρόμαυρων" έδειχνε ενδιαφέρον για το ματς με την "Ενωση" (σ.σ. ο αποκλεισμός από τον Φάρο στο Κύπελλο ήταν μεγάλη "μαχαιριά" -και- στο επικοινωνιακό κομμάτι αναφορικά με την στήριξη του κόσμου αλλά αυτός φαίνεται να "ζεστάθηκε" μετά τις τελευταίες νίκες και ειδικά αυτή κόντρα στην Λιμόζ) και η αλήθεια είναι πως υπήρχε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα στο "Παλατάκι" το Σάββατο (16/1).

Ουσιαστικά για πρώτη φορά την τρέχουσα σεζόν (2015-16) υπήρχε τόσο καλός παλμός στην κερκίδα (και τέτοια προσέλευση) και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ (ήταν περίπου 4.000) έδωσαν ώθηση την ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου, όπως παραδέχτηκε ο τελευταίος μετά το τέλος του αγώνα.

Ακόμη κι όταν οι "ασπρόμαυροι" βρέθηκαν να χάνουν με 24 πόντους διαφορά (15-39) από την ΑΕΚ, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν σταμάτησαν να φωνάζουν και προσπαθούσαν να "ξυπνήσουν" και να "σπρώξουν" τους παίκτες του "Δικεφάλου". Πάρτε "γεύση" από την ατμόσφαιρα στο γήπεδο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ