ΠΑΟΚ

Η επιβεβαίωση για ΤΣΣΚΑ και το Τσάμπιονς Λιγκ

Η επιβεβαίωση για ΤΣΣΚΑ και το Τσάμπιονς Λιγκ
Μαρκόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στον ΠΑΟΚ επιβεβαιώνεται πως εστάλη πρόσκληση στην ΤΣΣΚΑ για το επετειακό φιλικό του "Δικεφάλου", αναμένεται απάντηση την επόμενη εβδομάδα. Μέσα στον μήνα ξεκαθαρίζει η συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ

Oπως αποκάλυψε το Sport24.gr, εστάλη πρόσκληση στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να συμμετέχει στο φιλικό που θα γίνει (μετά το καλοκαίρι) για τον εορτασμό της συμπλήρωσης των 90 ετών από την ίδρυση ΠΑΟΚ.

Αυτό είναι κάτι που επιβεβαιώνεται από την ΚΑΕ η οποία είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον τεχνικό των Ρώσων, Δημήτρη Ιτούδη. Εκτιμάται πως την επόμενη εβδομάδα ο "Δικέφαλος" θα έχει οριστική απάντηση από την ΤΣΣΚΑ σχετικά με την πρόσκληση που της έχει σταλεί, αλλά λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα από πλευράς Ρώσων.

Στο μεταξύ, στην ΚΑΕ έχουν πάρει τα σχετικά έγγραφα για την δήλωση συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ουσιαστικά είναι ένα τυπικό ζήτημα η συμπλήρωση αυτών των εγγράφων ως τις 23/6 και μέχρι τότε ο "Δικέφαλος" θα ξέρει οριστικά αν συμμετέχει απευθείας στους ομίλους της νεοσύστατης διοργάνωσης. Αυτό πάντως αναμένεται να γίνει από την στιγμή που η ΑΕΚ έχει πρόθεση να παίξει στο Eurocup.

Ετσι, όπως είχαμε αποκαλύψει εδώ και πολύ καιρό, ο ΠΑΟΚ θα πάρει την θέση της "Ενωσης" για να παίξει στους ομίλους και όχι στα προκριματικά. Αυτό θα είναι καλό γιατί θα υπάρχουν έσοδα της τάξεως των 100.000 ευρώ αλλά και γιατί η ομάδα θα μπορεί να κάνει τον σχεδιασμό για το πρόγραμμά της. Από εκεί και πέρα ο Μπάνε Πρέλεβιτς έχει προσκληθεί και θα δώσει το παρών στον γάμο (θα γίνει το Σάββατο) του γιου του Ιβάν Σαββίδη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ