ΠΑΟΚ

Για τρεις μέρες εκτός ο Κάρτερ

Για τρεις μέρες εκτός ο Κάρτερ
INTIME SPORTS

Ο Μαρκ Κάρτερ, που το προηγούμενο διάστημα είχε μια ελαφριά κάκωση στο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού, δεν θα συμμετέχει στο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ τις επόμενες τρεις μέρες

Στα... πιτς για τις επόμενες τρεις μέρες θα μείνει ο Μαρκ Κάρτερ. Ο Αμερικανός για προληπτικούς λόγους θα μείνει εκτός προπονήσεων καθώς επιβαρύνθηκε η κατάστασή του μετά την συμμετοχή του στο εντός έδρας ματς με τον Κολοσσό. Θυμίζουμε πως ο Κάρτερ το προηγούμενο διάστημα είχε μια ελαφριά κάκωση στο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού και έτσι αποφασίστηκε να μην πιεστεί τις επόμενες μέρες.

Από εκεί και πέρα, την Τρίτη υπήρχαν απουσίες στην προπόνηση του ΠΑΟΚ καθώς ήταν προγραμματισμένο να προπονηθούν μόνο όσοι έπαιξαν λίγο στο παιχνίδι με τους Ροδίτες. Τέλος την σημερινή μέρα έγινε γνωστό πως οι ομάδες θα μπορούν να καταθέσουν φακέλους για την συμμετοχή τους στο Eurocup ή στην Εuroleague της νέας σεζόν.

Φυσικά αυτή την στιγμή ο ΠΑΟΚ δεν είναι έτοιμος για την Εuroleague όμως αν οριστικοποιηθεί η εμπλοκή του Ιβάν Σαββίδη στην ΚΑΕ, δεν αποκλείεται στις τάξεις της ομάδας να ασχοληθούν με το ζήτημα της συμμετοχής στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ