ΠΑΟΚ

"Ερχονται" πληρωμές

"Ερχονται" πληρωμές
INTIME SPORTS

Μέσα στο επόμενο διάστημα έχει προγραμματιστεί να πληρωθούν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, την ίδια ώρα που κυκλοφορούν... διαφορετικά σενάρια για την πιθανή διάδοχη κατάσταση στη ΚΑΕ.

Στο μυαλό των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι η μισθοδοσία των παικτών... Για την ώρα το θέμα της ενίσχυσης δεν φαίνεται να αποτελεί προτεραιότητα και αυτό ουσιαστικά επισημάνθηκε και στην πλευρά του Πάτρικ Ο' Μπράιαντ σε επικοινωνία που υπήρξε.

Δεν σημαίνει κάτι τέτοιο βέβαια πως δεν θα ενισχυθεί η ομάδα, αλλά στον "Δικέφαλο" θέλουν πρώτα να υπάρχει συνέπεια προς τους καλαθοσφαιριστές.

Μάλιστα έχει υπάρξει ενημέρωση προς την πλευρά των παικτών πως μετά το ματς με την Νίζνι (την επόμενη Τετάρτη θα γίνει το παιχνίδι) έχει προγραμματιστεί να "τρέξει" το θέμα των πληρωμών.

Τα σενάρια και η σταθερή στάση από τον "Ελληνικό Χρυσό"

Κατά τα άλλα, το θέμα της πιθανής-φημολογούμενης διάδοχης κατάστασης στη ΚΑΕ παραμένει στο προσκήνιο. Πριν λίγες μέρες το σενάριο να ασχοληθεί με την εξαγορά της ΚΑΕ ο "Ελληνικός Χρυσός", από την εταιρία το είχαν διαψεύσει επισήμως (με δηλώσεις του κ. Κώστα Γεωργαντζή).

Πάντως συνεχίζεται να "ακούγεται" από διάφορες πλευρές πως μπορεί αυτή η φημολογία να επιβεβαιωθεί. Με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που υπάρχουν, το σενάριο της νέας κατάστασης στη ΚΑΕ "δουλεύεται" και μπροστά στο ενδεχόμενο να υπάρξουν αντιδράσεις από τον κόσμο (αυτό γιατί στο τμήμα βόλευ έχουν υπάρξει πολλές αντιδράσεις από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ για την χορηγία "Ελληνικός Χρυσός"), λέγεται ότι "θα τρέξει" αργότερα (και ότι ίσως τελειώσει και την... τελευταία στιγμή) και συγκεκριμένα στη διαδικασία της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου.

Το σενάριο αυτό, πάντως, να ξεκαθαριστεί ότι διέψευδαν εκ νέου από τον "Ελληνικό Χρυσό" την Παρασκευή (8/11) και αυτό που λεγόταν είναι πως η εταιρία παραμένει σταθερή στη θέση της (δηλαδή ότι δεν θα ασχοληθεί με την ΚΑΕ).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ