ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ, η φυσική και το μπάσκετ

Ο ΠΑΟΚ, η φυσική και το μπάσκετ
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Νίκος Σταυρόπουλος, μαζί με τον Γιώργο Δέδα και τον Γιώργο Μπόγρη συμμετείχαν στο ειδικό πρότζεκτ που έκαναν οι μαθητές του Πειραματικού Λυκείου Θεσσαλονίκης. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο Νίκος Σταυρόπουλος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, όπως και οι Γιώργος Μπόγρης και Γιώργος Δέδας πήραν μέρος στο ειδικό πρότζεκτ που έκαναν που μαθητές του Πειραματικού Λυκείου Θεσσαλονίκης.

" Ανταποκριθήκαμε χωρίς δεύτερη σκέψη στην πρόσκληση, γιατί θέλουμε να προσφέρουμε και τις γνώσεις μας και ότι άλλο μπορούμε στην πόλη μας και ειδικά σε νέα παιδιά που έχουν τέτοια διάθεση για μάθηση", είπε ο Νίκος Σταυρόπουλος και πρόσθεσε ο Γιώργος Μπόγρης:

" Ήταν μία εξαιρετική εμπειρία και για μας, αλλά και για τα παιδιά πιστεύω, γιατί είχαμε την ευκαιρία να πούμε κάποια πράγματα και όλοι μαζί να διαπιστώσουμε την άμεση σχέση της φυσικής με το μπάσκετ και την τεχνική του σουτ. Και το πιο σημαντικό είναι ότι έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε και εκτός γηπέδου".

Τέλος, ο Γιώργος Δέδας ανέφερε: " Ήταν ένα πολύ ευχάριστο διάλλειμα, γιατί συζητήσαμε για τον δικό μας τομέα, το μπάσκετ και την τέχνη του σουτ, και την σχέση που έχει με την φυσική, την καμπύλη που πρέπει να δώσεις στην μπάλα, πόσο μετράει η δύναμη, η απόσταση και γενικά όλες οι λεπτομέρειες που υπάρχουν".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ