ΠΑΟΚ

Επαφή για Γκάλογουεϊ

Επαφή για Γκάλογουεϊ
INTIME SPORTS

Εγινε συζήτηση για το θέμα του Κέβιν Γκάλογουεϊ, σε καλό δρόμο είναι το ζήτημά του σύμφωνα με την πλευρά του ΠΑΟΚ αλλά και του παίκτη. Την Τετάρτη η πρώτη ανεπίσημη προπόνηση

Στον ΠΑΟΚ πλέον αναζητούν τον αντί-Λάνγκφορντ καθώς ο Αμερικανός αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί (δεν αποκλείεται να "τρέξει" η περίπτωση του Πάτρικ Γιούιν που έχει προταθεί εκ νέου και παλαιότερα άρεζε αρκετά στους ανθρώπους της ομάδας).

Την Δευτέρα στο γήπεδο έγινε μια κουβέντα μεταξύ των στελεχών της ομάδας και αυτή αφορούσε και την προετοιμασία. Υπήρξε μια τροποποίηση στο πρόγραμμα καθώς αποφασίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης να γίνει η πρώτη ανεπίσημη προπόνηση (το πρωί θα γίνουν οι αιματολογικές εξετάσεις) του "Δικεφάλου" και όχι την Τρίτη, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Οσο για τον Κέβιν Γκάλογουεϊ; Υπήρξε νέα επαφή για το ζήτημά του και αυτό είναι σε καλό δρόμο, κάτι που προκύπτει τόσο από την πλευρά του ΠΑΟΚ όσο και από αυτή του παίκτη. Θα πρέπει βέβαια να γίνουν κι άλλα... βήματα προόδου για να "τελειώσει" το θέμα της απόκτησής του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ