ΠΑΟΚ

Εν αναμονή εξελίξεων στον ΠΑΟΚ για το ιδιοκτησιακό

Εν αναμονή εξελίξεων στον ΠΑΟΚ για το ιδιοκτησιακό

Με το μυαλό στο τι θα γίνει όσον την ΚΑΕ, είναι όλοι στον ΠΑΟΚ που περιμένουν εξελίξεις. Ετσι "αναβάλλεται" η... επισημοποίηση της νέας συνεργασίας με τον Σούλη Μαρκόπουλο, του οποίου το θέμα κυλά ομαλά

Το τι μέλλει γενέσθαι στο ιδιοκτησιακό απασχολεί πολύ τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ... Στον "Δικέφαλο" είναι ενήμεροι για τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της πιθανής εμπλοκής του Δημήτρη Κοντομηνά στην ΚΑΕ (θυμίζουμε πως ο κ. Κοντομηνάς συναντήθηκε με τον στενό του συνεργάτη, Μάνο Μαλέλη και οι δυο τους μίλησαν για τον "Δικέφαλο").

Στους "ασπρόμαυρους" ξέρουν πως ο γνωστός επιχειρηματίας είναι "ζεστός" για τους "ασπρόμαυρους" και αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά την προοπτική να ασχοληθεί με τον ΠΑΟΚ (θέμα που είχαμε αποκαλύψει από τον Ιανουάριο). Ετσι περιμένουν το αν υπάρξουν εξελίξεις σε αυτό το θέμα, όπως περιμένουν και το τι θα γίνει με τον Γιώργο Ανδρέου που αναζητά οικονομικά στηρίγματα για την ΚΑΕ.

Από το περιβάλλον του, προκύπτει -εδώ και καιρό- πως είναι σε καλό δρόμο οι επαφές που έχει και ότι σύντομα μπορεί να προκύψουν νεότερα. Οσον αφορά τον πρόεδρο του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, στις τάξεις των "ασπρόμαυρων" υπάρχει η αίσθηση με όσα ακούν ότι δεν αποκλείεται να υπάρχουν... χειροπιαστά νέα, ακόμη και την επόμενη εβδομάδα. Στο μεταξύ, στον "Δικέφαλο" πάντα έχουν κατά νου την προοπτική να μπει μπροστά ο Ιβάν Σαββίδης.

Γενικώς, όπως γίνεται αντιληπτό, υπάρχουν πολλά στο μυαλό των ανθρώπων της ΚΑΕ και μπροστά στις εξελίξεις που περιμένουν, "αναβάλλεται" η... επισημοποίηση της νέας συνεργασίας με τον Σούλη Μαρκόπουλο. Αυτό το τελευταίο το λέμε γιατί οι άνθρωποι της ομάδας είναι πάντα σε ανοιχτή γραμμή με τον έμπειρο κόουτς και στις τελευταίες επαφές δεν "φάνηκε" να υπάρχει κάποιο "αγκάθι" στο να ανανεωθεί το συμβόλαιό του (κάποιες λεπτομέρειες που συζητιούνται, φαίνονται περισσότερο τυπικές).

Ετσι ο Μαρκόπουλος λογικά θα παραμείνει ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, εκτός αν κάποιος αναλάβει την ΚΑΕ και θελήσει να στραφεί σε άλλο κόουτς. Σενάριο βέβαια που φαίνεται πολύ "τραβηγμένο" αφού όλοι αναγνωρίζουν πως φέτος έγινε πολύ καλή δουλειά από τον Ελληνα κόουτς και έτσι δεν προκύπτει καμιά ανάγκη να υπάρξει αλλαγή στον πάγκο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ