ΠΑΟΚ

Ανατροπή σκηνικού με Μαρκόπουλο

Ανατροπή σκηνικού με Μαρκόπουλο

Ο Σούλης Μαρκόπουλος είχε έλθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό, οι παίκτες των ''ερυθρολεύκων'' τον περίμεναν στην αυριανή (20/10) προπόνηση όμως οι αντιδράσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ ανέτρεψαν το σκηνικό!

Το συμβόλαιο του Μαρκόπουλου με τον ΠΑΟΚ περιλαμβάνει όρο που επιτρέπει στον 65χρονο τεχνικό να τερματίσει τη συνεργασία τους όμως η ''ασπρόμαυρη'' ΚΑΕ δεν συναίνεσε με την αποχώρησή του για τον Ολυμπιακό, μολονότι αρχικά δεν ήταν αρνητική.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος ήλθε στην Αθήνα, μίλησε με τον Ολυμπιακό, συμφώνησε , επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη κι όλα έδειχναν πως αύριο (20/10) θα έκανε την πρώτη του προπόνηση στο ΣΕΦ. Μάλιστα οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν ενημερωθεί για τις εξελίξεις κι ανέμεναν να προπονηθούν υπό τις οδηγίες.

Παρ' όλα αυτά, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ δεν συναίνεσε με την αποχώρηση του 65χρονου τεχνικού, ο οποίος σημειωτέον υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο το περασμένο καλοκαίρι με τους ''ασπρόμαυρους''.

Οι Θεσσαλονικείς πραγματοποίησαν έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο για το θέμα Μαρκόπουλου όπου -πιθανότατα και κάτω από την πίεση των οπαδών- έγινε σαφές ότι δεν υπάρχει διάθεση να δοθεί το ''πράσινο φως'' ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Ο ''Δικέφαλος'' εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει με νόημα πως ''η νέα πενταετία ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς'', ξεκαθαρίζοντας ουσιαστικά πως είναι αντίθετος με το ενδεχόμενο αποχώρησης του Σούλη Μαρκόπουλου και ρίχνοντας το μπαλάκι στον Έλληνα τεχνικό.

Την ίδια στιγμή ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αργά το βράδυ της Κυριακής εμφανιζόταν θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει τον ΠΑΟΚ και περίμενε τις εξελίξεις στο όλο ζήτημα. Μάλιστα και οπαδοί του ΠΑΟΚ στο "Παλατάκι" ζήτησαν την παραμονή του.

Ξαφνιάστηκαν στον Ολυμπιακό

Στο ''ερυθρόλευκο'' στρατόπεδο ξαφνιάστηκαν με τις εξελίξεις αφού θεωρούσαν σίγουρη τη συμφωνία με τον έμπειρο τεχνικό από τη στιγμή που είχαν συμφωνήσει σε όλα στην Αθήνα. Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Ολυμπιακός βρίσκεται ξανά σε αναζήτηση προπονητή, με τον Μίλαν Τόμιτς να παραμένει στις βασικές επιλογές.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

''Με αφορμή μία σειρά δημοσιευμάτων που παρέλασαν στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες, από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ τονίζονται τα εξής… Είμαστε υπερήφανοι που το περασμένο καλοκαίρι, στα πρώτα πέντε χρόνια της συνεργασίας μας με τον Σούλη Μαρκόπουλο, συμφωνήσαμε από κοινού να προσθέσουμε ακόμη μία πενταετία στην ήδη επιτυχημένη συνεργασία μας με τον κορυφαίο Έλληνα προπονητή. Η νέα πενταετία ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς και είμαστε πεπεισμένοι ότι με την σκληρή και μεθοδική δουλειά του προπονητή μας και των συνεργατών του, την δική μας στήριξη και την συμπαράσταση των φιλάθλων μας, θα ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες και τα εμπόδια που θα μπορεί να βρούμε στο δρόμο μας και θα πετύχουμε όλα αυτά που έχουμε στο μυαλό μας για τον ΠΑΟΚ''.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ