ΠΑΟΚ

Δουλειά πάνω στον Πέτγουεϊ

Δουλειά πάνω στον Πέτγουεϊ

Ιδιαίτερη σημασία δίνεται στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ αναφορικά με την αξιοποίηση του Αμερικανού Άαρον Πέτγουεϊ στην επίθεση. Διαβάστε αναλυτικά...

Τα... ιδιαίτερα ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα στον Ααρον Πέτγουει και συνεχίζονται και αυτήν...

Εξάλλου ο Αμερικανός δεν "φάνηκε" πολύ στο ματς με την Καβάλα, κάτι βέβαια που μόνο παράξενο δεν πρέπει να θεωρείται εάν σκεφτούμε πως είχε προλάβει να προπονηθεί μόλις για τρεις μέρες πριν από το συγκεκριμένο ματς.

Κάπως έτσι δεν πρόσφερε πολλά στον "Δικέφαλο" στο ματς με το σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν τροφοδοτήθηκε και πολύ για να γίνει απειλητικός.

Στο ματς με τον Ηλυσιακό θεωρείται δεδομένο πως αυτό θα γίνει... Ηδη ο Σούλης Μαρκόπουλος αυτές τις μέρες δουλεύει πάνω στον Αμερικανό και στο πως θα αξιοποιηθεί στην ρακέτα.

Βγαίνουν συστήματα με σκοπό να αξιοποιηθεί κοντά στο καλάθι παίκτης, ο οποίος μέχρι στιγμής (σύμφωνα με όσους τον ζουν καθημερινά) δεν φαίνεται να επιδιώκει τόσο πολύ να παίξει το ένας εναντίον ενός, χωρίς βέβαια να σημαίνει πως δεν έχει δυνατότητα να παίξει και με αυτό το στυλ παιχνιδιού κάποιες στιγμές.

Ακόμη συνηθίζει να σουτάρει και από μέση απόσταση, όπως είχαμε αναφέρει και πριν το ματς με την Καβάλα. Στον ΠΑΟΚ λένε πως το θετικό είναι ότι ο ίδιος συνεχώς ανεβάζει στροφές, προσαρμόζεται ολοένα και περισσότερο και σίγουρα στον "Δικέφαλο" θέλουν ένα καλό Πέτγουει, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Ούρος Ντούβνιακ, ο οποίος στην πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του ΠΑΟΚ πρόλαβε να κερδίσει της εντυπώσεις.

Πλέον για το κενό του τελευταίου αναμένονται να γίνουν κάποια... πειράματα δεδομένου πως μόνο ο Στίγκερς είναι "καθαρός" πλέι μέικερ της ομάδας.

Διαβάστε τη συνέντευξη που έδωσε ο Γιώργος Αποστολίδης εν όψει του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ηλυσιακό για την 16η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ