ΠΑΟΚ

"Να πετύχουν τους στόχους τους ΠΑΟΚ και Ηλυσιακός"

"Να πετύχουν τους στόχους τους ΠΑΟΚ και Ηλυσιακός"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Αποστολίδης, ο οποίος ανδρώθηκε στον "Δικέφαλο", εξηγεί ότι το κυριακάτικο (29/1) ματς με τους "ασπρόμαυρους" είναι ιδιαίτερο για εκείνον, ενώ αναφέρεται και στις προσδοκίες της νυν ομάδας του.

Ενα δικό του παιδί θα βρει ο ΠΑΟΚ απέναντί του στο παιχνίδι της Κυριακής (29/1) με τον Ηλυσιακό.

Ο λόγος για τον Γιώργο Αποστολίδη, ο οποίος έχει ανδρωθεί στους "ασπρόμαυρους", πέρυσι είχε και αυτός μεγάλο μερίδιο στην κατάκτηση της τρίτης θέσης από τον "Δκέφαλο" και σίγουρα το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερο για εκείνο. Αυτό παραδέχτηκε και ο ίδιος μιλώντας στο olaPAOK.gr...

Ακόμη ο ίδιος αναφέρθηκε στους στόχους του Ηλυσιακού, σε ποιους παίκτες πρέπει να δώσει προσοχή η ομάδα του στο κυριακάτικο (29/1) παιχνίδι με το σύνολο του Σούλη Μαρκόπουλου, αλλά και στην δική του αξιόλογη φετινή του πορεία.

"Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα. Επειδή προέρχομαι από την ομάδα και υπάρχει και το πρόσφατο παρελθόν που έχω στον ΠΑΟΚ με την περσινή σεζόν, το ματς αυτό είναι λίγο περίεργο και ιδιαίτερο για μένα, όπως ήταν και αυτό του πρώτου γύρου. Βέβαια τώρα είμαι στον Ηλυσιακό, θέλω το καλό της ομάδας μου", δήλωσε ο ίδιος, ο οποίος παραδέχτηκε πως του λείπει ο ΠΑΟΚ.

"Σίγουρα, μου λείπουν οι παλιοί μου συμπαίκτες, αλλά και οι άνθρωποι του τεχνικού τιμ της ομάδας. Τον παρακολουθώ όσο μπορώ τον ΠΑΟΚ και θέλω είναι να πετύχει τους στόχους του, κάτι που ισχύει και για την δικιά μου ομάδα, τον Ηλυσιακό".

Για την εικόνα που έχει για τον φετινό ΠΑΟΚ, ο ίδιος απάντησε: "Έχει καλό σύνολο. Έφυγαν κάποιοι παίκτες από τους βασικό του κορμό και θεωρώ πως του στοίχισε η απώλεια του Γκόρι. Εάν εξαιρέσει κανείς την πρώτη και την δεύτερη θέση, από την τρίτη θέση και παρακάτω όλα γίνονται και ο ΠΑΟΚ μπορεί να πετύχει τους στόχους του".

Σχετικά με το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί και φέτος να κατακτήσει την τρίτη θέση, ανέφερε: "Φέτος τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Ο Πανιώνιος είναι μια πολύ δεμένη ομάδα και νομίζω πως έχει τον πρώτο λόγο. Παρ' όλα αυτά στα πλέι οφ όλα παίζονται και εκεί ο ΠΑΟΚ μπορεί να χτυπήσει την τρίτη θέση παρ' ότι για εμάς πέρυσι τα πράγματα ήταν πιο εύκολα καθώς είχαμε το πλεονέκτημα έδρας".

"Θα προσπαθήσουμε για τα πλέι οφ"

Όσο για τους στόχους του Ηλυσιακού; "Θέλουμε γρήγορα να πετύχουμε την παραμονή στην κατηγορία. Θεωρώ πως αυτό θα το πετύχουμε. Από εκεί και πέρα παλεύουμε όλα τα ματς, είμαστε αισιόδοξοι και θέλουμε να πάρουμε περισσότερες νίκες απ' ότι είχε πέρυσι η ομάδα. Πέρυσι είχε 9 νίκες, αρά φέτος θέλουμε να πετύχουμε περισσότερες νίκες από 9".

Άρα η ομάδα του μπορεί να διεκδικήσει την είσοδο στα πλέι οφ; "Ολες οι ομάδες μεταξύ τους έχουν έναν με δύο βαθμούς διαφορά. Σίγουρα θα προσπαθήσουμε να μπούμε στα πλέι οφ, θα είναι έναν μεγάλο βήμα για τον Ηλυσιακό εάν το πετύχει με δεδομένο πως σώθηκε πέρυσι στο τέλος", είπε ο Αποστολίδης που κάνει μια ιδιαίτερα καλή σεζόν φέτος και σχολιάζοντας αυτό, υπογράμμισε πως... "εως τώρα είμαι υγιής. Κέρδισα πολλά από την παρουσία μου πέρυσι στον ΠΑΟΚ. Από την πλευρά του κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ".

"Να προσέξουμε Καλαμπόκη, Ντικούδη και Γκίντενς"

Μιλώντας για το κυριακάτικο (29/1) ματς με τον ΠΑΟΚ, τόνισε: "Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα. Θέλουμε να σταματήσουμε τους Καλαμπόκη και Ντικούδη που δείχνουν να είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά και να προσέξουμε τον Γκίντενς". Οσο για το αν του γινόταν μελλοντικά πρόταση από τον ΠΑΟΚ ώστε να επιστρέψει στην ομάδα και πως θα την αντιμετώπιζε; "Θα δούμε, σίγουρα θα το σκεφτώ αλλά είναι νωρίς να το συζητώ γιατί έχω συμβόλαιο με τον Ηλυσιακό", είπε ο Αποστολίδης, ο οποίος δεσμεύεται για ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με τον προσεχή αντίπαλο του "Δικεφάλου".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ