ΠΑΟΚ

Διατήρηση του βασικού κορμού για την νέα σεζόν

Διατήρηση του βασικού κορμού για την νέα σεζόν
INTIME SPORTS

Η καλή φετινή παρουσία του ΠΑΟΚ και συγκεκριμένων παικτών του έχει κάνει ανθρώπους της ομάδας από... νωρίς να έχουν ήδη σκεφτεί αρκετούς καλαθοσφαιριστές που θα μπορούσαν να παραμείνουν την νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από οχτώ νίκες σε 10 αγώνες, είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας (μαζί με Παναθηναικό και Πανιώνιο) και ασφαλώς η πορεία του μέχρι στιγμής μόνο ικανοποιητική μπορεί να χαρακτηριστεί.

Αν και είναι φυσικά πολύ νωρίς ακόμη καθώς δεν έχουμε φτάσει ακόμη στα μισά της σεζόν, η πολύ καλή παρουσία του "Δικεφάλου" στο πρωτάθλημα έχει ανοίξει την... όρεξη για το ρόστερ της νέας σεζόν.

Τι εννοούμε; Στον ΠΑΟΚ ήδη έχουν κάνει σκέψεις για το πιθανό υλικό που μπορεί να έχουν οι "ασπρόμαυροι" την νέα χρονιά και ήδη έχουν καταλήξει πως θα πρέπει να διατηρηθεί ένας βασικός κορμός. Κάτι που δεν έγινε τα τελευταία χρόνιας μιας και στην κυριολεξία ο ΠΑΟΚ άλλαζε σε πολύ μεγάλο βαθμό το ρόστερ του. Στον "Δικέφαλο" εκτιμούν πως εφόσον διατηρηθούν κάποιοι παίκτες θα γίνει ευκολότερη η δουλειά για το μοντάρισμα της νέας σεζόν και θα είναι πολύ πιο έτοιμη η ομάδα. Ολα αυτά βέβαια ισχύουν στην παρούσα φάση, δεν σημαίνει πως δεν μπορεί κάτι να αλλάξει...

Στον "Δικέφαλο", πάντως, έχουν σκεφτεί συγκεκριμένους παίκτες που υπέγραψαν μονοετές συμβόλαιο φέτος και θα μπορούσαν να μείνουν στον ΠΑΟΚ (ουσιαστικά είναι οι περισσότεροι) και του χρόνου. Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το στρατόπεδο της ομάδας, στους "ασπρόμαυρους" υπάρχει διάθεση να διατηρηθούν στην ομάδα οι Λάζαρος Παπαδόπουλος, Κώστας Χαραλαμπίδης, Γιώργος Δέδας, Μιχάλης Τσαιρέλης, Βαγγέλης Μαργαρίτης και Ντόνι ΜακΓκραθ. Φυσικά πολλά θα εξαρτηθούν και από την συνέχεια της πορείας του ΠΑΟΚ αλλά και από το ποια θα είναι η διάθεση αυτών των καλαθοσφαιριστών όσον αφορά την ενδεχόμενη παραμονή τους.

Πάντως οι συγκεκριμένοι είναι δεδομένο πως είναι στο μυαλό των ανθρώπων της ομάδας για την νέα σεζόν αφού στον ΠΑΟΚ τονίζουν πως θα πρέπει να διατηρηθεί ένας βασικός κορμός (στη παρούσα φάση λέγεται πως δεν χρειάζονται πάνω από τρεις μεταγραφές αν μείνουν όλοι αυτοί). Οι κρούσεις αναμένονται να γίνουν στο... κατάλληλο timing, όπως λένε στον "Δικέφαλο" και εννοείται πως τις τελικές εισηγήσεις θα τις κάνει ο Σούλης Μαρκόπουλος.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ