ΠΑΟΚ

Απουσίες που "φέρνουν" προβληματισμό

Απουσίες που "φέρνουν" προβληματισμό
INTIME SPORTS

Για μια ακόμη μέρα ο Σούλης Μαρκόπουλος μέτρησε αρκετές απουσίες από το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας και στον ΠΑΟΚ στέκονται στο ότι η προετοιμασία για το ματς με τον Ικαρο γίνεται μετ' εμποδίων

Για μια ακόμη μέρα πολλές ήταν οι απουσίες στο κανονικό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ. Παπαδόπουλος, Χαραλαμπίδης και Τσαιρέλης ακολούθησαν ατομικό (για το γόνατο οι δύο πρώτοι και για την ωμοπλάτη ο τρίτος) και από την Παρασκευή ελπίζουν στον "Δικέφαλο" να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Λογικά θα αγωνιστούν στο ματς με τον Ικαρο (όπως εκτιμούν στην ομάδα), στους "ασπρόμαυρους" ωστόσο στέκονται ότι έχουν χάσει προπονήσεις και αυτό μόνο καλό δεν είναι για την προετοιμασία.

Εκτός ήταν φυσικά ο Γουίλιαμ Χάτσερ αλλά και ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, για τον οποίο μοιάζει δύσκολο να είναι έτοιμος στο συγκεκριμένο ματς. Από εκεί και πέρα, βάσει των όσων λένε στον ΠΑΟΚ πλέον μοιάζει δύσκολο να ανακοινωθεί σήμερα (31/1) ο Λίνος Χρυσικόπουλος μιας και δεν έχει λυθεί το συμβόλαιό του με την Μπιέλα (εκτός βέβαια κι αν αλλάξουν τα δεδομένα στη διάρκεια της μέρας).

Λογικά την Παρασκευή θα επισημοποιηθεί η συμφωνία με τον παίκτη από την στιγμή που μείνει ελεύθερος από την ιταλική ομάδα (εννοείται ότι εφόσον γίνει αυτό τις επόμενες ώρες, θα ανακοινωθεί σήμερα) ενώ να σημειωθεί ότι ξεκίνησε η προπώληση στο διαδίκτυο για τα εισιτηρία των εντός έδρας ματς με ΚΑΟΔ και Καβάλα.

Το πρόστιμο και η σημαντική παρουσία του Πρέλεβιτς

Με πρόστιμο 1.400 ευρώ τιμωρήθηκε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ για το ματς με τον Ολυμπιακό. Στον "Δικέφαλο" σαφώς και θα ήθελαν να το αποφύγουν αλλά τονίζεται πως το ύψος του ποσού είναι αρκετά ικανοποιητικό (στο φύλλο αγώνος γράφτηκε για το πανό που είχε υβριστικό περιεχόμενο, κάποια υβριστικά συνθήματα, κυπελλάκια που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο και μια χαρτοταινία).

Στους "ασπρόμαυρους" τονίζουν ότι ξεκάθαρα έπαιξε ρόλο στην απολογία η παρουσία του Μπάνε Πρέλεβιτς και έτσι το πρόστιμο δεν ήταν μεγαλύτερο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ