ΠΑΟΚ

Αποστολίδης: "Ο κόσμος μας βοήθησε"

Αποστολίδης: "Ο κόσμος μας βοήθησε"
INTIME SPORTS

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο διεθνής πλέι μέικερ του ΠΑΟΚ, Γιώργος Αποστολίδης, μίλησε για την χθεσινή νίκη επί του Αμαρουσίου και για την πορεία της ομάδας της Θεσσαλονίκης στο φετινό πρωτάθλημα της Α1.

Στην αρχική ερώτηση, τι ήταν πιο σημαντικό, η νίκη ή η παρουσία του κόσμου στις κερκίδες του PAOK Sports Arena, ο έμπειρος πλέι μέικερ απάντησε:

"Και τα δύο πιστεύω, ο κόσμος μας βοήθησε πολύ, ήρθε στο γήπεδο και μας στήριξε και ήταν πολύτιμη η συμβολή του αλλά και η νίκη ήταν πολύ σημαντική καθώς έφερε την ομάδα κοντά στην επίτευξη του στόχου της στην κανονική περίοδο.

Είχα μια πίκρα στο τέλος του αγώνα γιατί δεν πήραμε και την διαφορά των έξι πόντων που θέλαμε. Η διαφορά χάθηκε από δικά μας λάθη, θα ήταν μια διπλή νίκη αν μπορούσαμε να πάρουμε και την διαφορά. Ήταν όμως σημαντική η νίκη και θα μας βοηθήσει να πάρουμε την 3η θέση στο τέλος".

Για την αλλαγή στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας ανέφερε: "Ο Λάζαρος ήταν σημείο αναφοράς στο επιθετικό μας παιχνίδι, μας έδινε εύκολα καλάθια και πρόσφερε εύκολα σουτ στους περιφερειακούς της ομάδας.

Τώρα παίζουμε διαφορετικό μπάσκετ, έχουμε πολύ καλούς παίκτες και οι ψηλοί μας κάνουν πολύ καλή δουλειά επίσης. Νομίζω ότι τώρα παίζουμε πιο καλό, πιο θεαματικό, πιο ελκυστικό μπάσκετ, είμαστε πιο γρήγορη ομάδα αυτή την στιγμή".

Στο σχόλιο ότι οι ομάδες του Σούλη Μαρκόπουλου συνήθως φορμάρονται την κατάλληλη στιγμή, τόνισε: "Πράγματι έτσι γίνεται, οι ομάδες του κόουτς φορμάρονται στο τέλος, στα πλέι οφ και νομίζω ότι έτσι θα γίνει και φέτος. Κάνουμε πολύ δουλειά μέσα στο γήπεδο και ετοιμαζόμαστε σωστά για τα παιχνίδια.

Έχουμε βέβαια παίκτες που παίζουν πολλά λεπτά κάθε φορά αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και θα βγάλουμε την χρονιά με επιτυχία και χωρίς τραυματισμούς".

Ερωτηθείς αν οι παίκτες σκέφτονται την συμμετοχή στην Ευρωλίγκα είπε: "Σίγουρα σκεφτόμαστε την Ευρωλίγκα αλλά έχουμε ακόμη 4 παιχνίδια για το πρωτάθλημα και μετά τα πλέι οφ, ο στόχος είναι η 3η θέση πάντως. Η ομάδα έχει υψηλά στάνταρ και παίζει καλό μπάσκετ, νομίζω ότι θα καταφέρουμε τελικά να κερδίσουμε την 3η θέση".

Για τη ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος σημείωσε: "Δεν έχουν μεγάλες διαφορές οι ομάδες και το πρωτάθλημα είναι πιο συναρπαστικό, όλες οι ομάδες είναι δυνατές. Εμείς έχουμε τώρα τον Ηλυσιακό στην έδρα μας, όπου είμαστε πολύ δυνατοί και θεωρώ ότι θα κερδίσουμε τον αγώνα".

Για την απόδοση του Τοντόρ Γκετσέφσκι σχολίασε: "Ο Γκετσέφσκι ήταν χθες ο πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας, είναι καταπληκτικός παίκτης και προσφέρει πολλά στην ομάδα. Πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος στην θέση 4-5, έχει κινήσεις, είναι 2,10 και πασάρει σωστά, είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης".

Για την επαφή του με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο δεν έκρυψε πως: "Μιλάω με τον Λάζαρο, που παρακολουθεί την πορεία της ομάδας με κάθε τρόπο και στέλνει συνέχεια χαιρετίσματα σε όλα τα παιδιά. Πιστεύω ότι δεν ήθελε να φύγει από την ομάδα και σίγουρα χαίρεται με τις επιτυχίες της ομάδας, θα ήθελε νομίζω να είναι εδώ και να πετύχουμε όλοι μαζί τον στόχο μας".

Κλείνοντας, έκανε μια αναφορά στον κόσμο της ομάδας του ΠΑΟΚ λέγοντας: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο του ΠΑΟΚ που ήρθε στο γήπεδο, μας έδωσε πολύ μεγάλη ενέργεια και ήταν πολύ σημαντική η συμβολή του στην νίκη μας. Ελπίζω να τον έχουμε κοντά μας και στην συνέχεια, θέλουμε να έρθει και στο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό και εμείς να του προσφέρουμε την νίκη και καλό θέαμα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ