ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Πανσερραϊκός: Ανανέωσε ο Σταύρος Πεταυράκης για δύο χρόνια

Ο Σταύρος Πεταυράκης με τη φανέλα του Πανσερραϊκού
Ο Σταύρος Πεταυράκης με τη φανέλα του Πανσερραϊκού EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοίνωσε ότι ο Σταύρος Πεταυράκης θα συνεχίσει την πορεία του στην ομάδα μέχρι το 2026 καθώς υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοίνωσε ότι ο Σταύρος Πεταυράκης θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την φανέλα του συλλόγου καθώς ανανέωσε για 1+1 χρόνια. Ο έμπειρος αριστερός μπακ αποκτήθηκε από την Βέροια το 2022 και θα παραμείνει στην ομάδα των Σερρών μέχρι το 2026.

Ο 31χρονος αποτελεί έναν από τους αρχηγούς της ομάδας και σημείωσε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε 28 συμμετοχές και 3 ασίστ.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση της Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός αναφέρει: " Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή και εκ των αρχηγών της ομάδας μας Σταύρου Πεταυράκη. Ο έμπειρος αριστερός μπακ, μετά από μία ακόμη επιτυχημένη σεζόν, θα φοράει τη φανέλα με το λιοντάρι στο στήθος έως το 2026.

Ο Σταύρος Πεταυράκης αποκτήθηκε το 2022 από την Βέροια, πέρυσι πανηγύρισε με την ομάδα μας την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League 2 έχοντας συνολικά 28 συμμετοχές και 3 ασίστ, ενώ φέτος συνέβαλλε και ο ίδιος τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων έχοντας 28 συμμετοχές και 3 ασίστ.

Τα καλύτερα έρχονται λιοντάρι…"

TAGS ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ