ΠΑΟΚ

Ανάσα από ΟΠΑΠ και συνάντηση με Χαλβατζάκη

Ανάσα από ΟΠΑΠ και συνάντηση με Χαλβατζάκη
INTIME SPORTS

Μέσα στον μήνα ο ΠΑΟΚ αναμένεται να "κλείσει" διάφορες οικονομικές του εκκρεμότητες με χρήματα από τον κρατικό οργανισμό. Τι είπαν με τον υποψήφιο πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Γιώργο Χαλβατζάκη, οι Πρέλεβιτς και Γαλατσόπουλος την Παρασκευή (15/6)

Τα οικονομικά πάντα είναι στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ και μέσα στον μήνα (βάσει φυσιολογικών συνθηκών αφού είναι άγνωστο αν υπάρξουν ενδεχομένως επιπτώσεις από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου) αναμένεται να πάρει σημαντική ανάσα η "ασπρόμαυρη" ΚΑΕ (σ.σ. και αντίστοιχα και άλλες ομάδες).

Αυτό γιατί περιμένει τα χρήματα του ΟΠΑΠ από την δόση του Ιουνίου, ενώ εγκρίθηκε και το ότι από τον κρατικό οργανισμό θα δοθούν 350.000 ευρώ (από τις 500.000 ευρώ που αρχικά είχε προγραμματιστεί) ως συμπλήρωμα τηλεοπτικού σε όλες τις ομάδες (ποσό το οποίο είχαμε αναφέρει τις προηγούμενες μέρες ότι θα δινόταν τελικά).

Για το τελευταίο ενημέρωσε σχετικά την Παρασκευή (15/6) ο Γιώργος Χαλβατζάκης τους Μπάνε Πρέλεβιτς και Βαγγέλη Γαλατσόπουλο με τους οποίους είχε συνάντηση. Ακόμη ο ίδιος (ο οποίος ως γνωστόν είναι υποψήφιος για την προεδρία του ΕΣΑΚΕ) μίλησε με τους πρόεδρο και αντιπρόεδρο της ΚΑΕ για τις εκλογές στον ΕΣΑΚΕ, ενώ συζητήθηκε και το πλάνο της εξυγίανσης του "Δικεφάλου".

Ο Χαλβατζάκης θέλησε να ενημερωθεί για τα ζητήματα που απασχολούν τον ΠΑΟΚ έτσι ώστε και αυτός να βοηθήσει στην λύση διαφόρων ζητημάτων του "Δικεφάλου", κάτι για το οποίο είναι πρόθυμος να το κάνει (σ.σ. αντίστοιχα φυσικά θα βοηθήσει ο ίδιος και τις άλλες ομάδες και όχι μόνο τον ΠΑΟΚ), ανεξαρτήτως εάν εκλεγεί ή όχι πρόεδρος στον ΕΣΑΚΕ, ή αν τον προτιμήσει ο "Δικέφαλος" στις εκλογές (στον ΠΑΟΚ πάντως δείχνουν προτίμηση στον Οικονομίδη λόγω του ότι προέρχεται από την "ασπρόμαυρη" οικογένεια).

Ακόμη οι συζητήσεις οικονομικού χαρακτήρα συνεχίστηκαν και σήμερα (15/6) με μέλη του σταφ. Με τους τελευταίους μίλησαν και την Πέμπτη (14/6) οι άνθρωποι της ομάδας προκειμένουν να διευθετήσουν εκτός όλων των άλλων και διάφορες εκκρεμότητες από την σεζόν που πέρασε.

Αυτές απασχολούν και πολλές πλευρές παικτών, για τους οποίους στον ΠΑΟΚ λένε "πως όλοι θα τακτοποιηθούν με τα χρήματα που περιμένουμε". Τέλος, όπως είχε γνωστό μέσα στην εβδομάδα από την ΚΑΕ, για τη Κύπρο αναχώρησε σήμερα (15/6) ο Σούλης Μαρκόπουλος που θα δώσει το παρών το σαββατοκύριακο σε σεμινάριο προπονητικής.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ