ΠΑΟΚ

Ανακοινώσεις από εβδομάδα...

Ανακοινώσεις από εβδομάδα...
INTIME SPORTS

Στον ΠΑΟΚ "τρέχουν" για να έχουν ξένο γκαρντ στο ματς με τον Ίκαρο και εκτιμάται πως την εβδομάδα θα έχει ανακοινωθεί ο... εκλεκτός του Σούλη Μαρκόπουλου αλλά και ο Λίνος Χρυσικόπουλος

"Τρέχουν" στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση ενός παίκτη στα γκαρντ... Εν όψει του αγώνα με τον Ίκαρο Καλλιθέας στο στρατόπεδο του "Δικεφάλου" θέλουν να έχει "τελειώσει" το ζήτημα και μάλιστα στην διάρκεια της επόμενης εβδομάδας αναμένεται -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- να έχει ανακοινωθεί ο... εκλεκτός (θα υπάρξει και σχετική κουβέντα των στελεχών της ΚΑΕ για το... βαλάντιο του παίκτη).

Βέβαια στη παρούσα φάση, όπως αναφέρουν στην ομάδα, προέχει το ματς με τον Ολυμπιακό ωστόσο γίνεται συνεχώς έρευνα αγοράς (δίχως πάντως οι συζητήσεις να είναι προχωρημένες για το οικονομικό, όπως ξεκαθαρίζουν στον "Δικέφαλο") για να επιλεγεί το νέο μέλος των "ασπρόμαυρων".

Φαίνεται να έχουν ξεχωρίσει δύο παίκτες από την Ιταλία (ο Ράσελ Ρόμπινσον θεωρείται καλή λύση) και ένας από την Ουκρανία (υπάρχουν βέβαια κι άλλοι που εξετάζονται μιας και "έρχονται" βροχή οι προτάσεις και 4-5 καλαθοσφαιριστές είναι ένα... βήμα πιο μπροστά από άλλους, όπως υπογραμμίζουν στον ΠΑΟΚ) και την άλλη εβδομάδα αναμένεται να έχει αποκτηθεί ξένος γκαρντ αλλά και ο Λίνος Χρυσικόπουλος.

Η συμφωνία με τον τελευταίο είναι δεδομένη, βάσει των όσων προκύπτουν από την ομάδα, η οποία την Δευτέρα αναμένεται να βρει λύση στο θέμα της φορολογικής ενημερότητας και ως εκ τούτου θα είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί ο νεαρός καλαθοσφαιριστής με συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών (αυτό φυσικά όντας ελεύθερος από την Μπιέλα).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ