ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Σημαντικό να ελέγξουμε τον ρυθμό"

Σφαιρόπουλος: "Σημαντικό να ελέγξουμε τον ρυθμό"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για το ματς με τον ΚΑΟΔ, τονίζοντας πώς οι Δραμινοί θα παρουσιαστεί με καλή ψυχολογία.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε το εντός έδρας ματς της ομάδας με τον ΚΑΟΔ, λέγοντας ότι θέλει οι παίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι για να επιβάλουν το παιχνίδι τους.

" Στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος έχουμε να αντιμετωπίσουμε ακόμα έναν σημαντικό αντίπαλο, τον ΚΑΟΔ", δήλωσε ο Έλληνας προπονητής και πρόσθεσε:

" Η ομάδα της Δράμας προέρχεται από εκτός έδρας επιτυχία και πιστεύουμε ότι θα παρουσιασθεί με καλή ψυχολογία παίζοντας "ελεύθερα" το παιχνίδι αυτό. Από την πλευρά μας θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι ώστε από τη μία να επιβάλουμε το παιχνίδι μας και από την άλλη να περιορίσουμε το παιχνίδι του αντιπάλου.

Είναι σημαντικό να ελέγξουμε τον ρυθμό και τα ριμπάουντ που σε ένα μεγάλο βαθμό θα κρίνουν την τελική έκβαση του αγώνα".

Από την πλευρά των παικτών, ο Βασίλης Καββαδάς: " Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς με μία καλή επιθετικά ομάδα. Πρέπει και στα 40 λεπτά της αναμέτρησης να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Ελπίζουμε στην παρουσία του κόσμου της ομάδας όπως άλλωστε συμβαίνει από την αρχή της σεζόν αφού από τους φιλάθλους μας παίρνουμε τη δύναμη. Πρέπει να παίξουμε σκληρά, να είμαστε επιθετικοί στην άμυνα και να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να πιστέψει ότι μπορεί να μας κερδίσει".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ