ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Περιμένω σημάδια βελτίωσης"

Σφαιρόπουλος: "Περιμένω σημάδια βελτίωσης"
INTIME SPORTS

Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει στη Ρωσία την Ούνιξ Καζάν (28/11, 6μ.μ.) στο πλαίσιο του Eurocup και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σχολίασε ότι περιμένει να δει σημάδια βελτίωσης. Χωρίς Αθανασούλα...

Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει την Ούνιξ Καζάν στη Ρωσία για την 4η αγωνιστική του Eurocup χωρίς το Γιάννη Αθανασούλα στις τάξεις του.

Ο Έλληνας γκαρντ της ομάδας έπαθε κάκωση στην ποδοκνημική στη βραδινή προπόνηση της Δευτέρας και θα χρειασθεί να μείνει εκτός δράσης για λίγες μέρες.

Συνεπώς δεν ακολούθησε την αποστολή στη Ρωσία, εκεί όπου οι "κυανέρυθροι" θα προσπαθήσουν να πετύχουν την πρώτη τους φετινή νίκη στη διοργάνωση.

"Θέλουμε να δείξουμε ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο από αυτό της περασμένης εβδομάδας κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο", δήλωσε κατά την αναχώρηση της ομάδας ο προπονητής Γιάννης Σφαιρόπουλος και συνέχισε:

"Περιμένω να δω όντας λίγες μέρες που είμαστε μαζί με την ομάδα τα νέα στοιχεία που έχουμε βάλει στο παιχνίδι μας και σημάδια βελτίωσης. Αυτά είναι η ομαδικότητα, η ενέργεια και η αυτοπεποίθηση".

Από την πλευρά του, ο Λάντον Μίλμπουρν δήλωσε: "Μετά την αλλαγή προπονητή θέλουμε να δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο κόντρα σε ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης. Μία ομάδα πολύ έμπειρη που το μεγαλύτερο προσόν της είναι να εκμεταλλεύεται στο έπακρο τα λάθη του αντιπάλου, όπως έκανε και στον αγώνα της περασμένης εβδομάδας. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας αλλά θέλουμε να παρουσιαστούμε πιο ανταγωνιστική βγάζοντας περισσότερη ενέργεια στο παρκέ".

Ο Στέργιος Καλύβας στο τεχνικό τιμ

Ο Στέργιος Καλύβας είναι το νέο μέλος του τεχνικού τημ του Πανιώνιου. O 35χρονος τεχνικός διατέλεσε στο παρελθόν μέλος του τεχνικού τημ στο Πανόραμα, στον ΚΑΟ Δράμας, στο ICBS, στην Αναγέννηση-Φλόγα και τους δύο πρώτους μήνες της φετινής σεζόν πρώτος προπονητής στον Πιερικό-Αρχέλαο.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ