ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πέιν: "Περήφανος για τον Πανιώνιο"

Πέιν: "Περήφανος για τον Πανιώνιο"
INTIME SPORTS

Έναν μίνι απολογισμό της φετινής σεζόν έκανε ο Μαρκ Πέιν με δηλώσεις του, σχολιάζοντας πως είναι περήφανος για τον Πανιώνιο και όσα κατάφερε φέτος. Τι είπε για τον κόσμο και τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού

Ο Μαρκ Πέιν με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανιωνίου, αναφέρθηκε στη σεζόν που ολοκληρώθηκε και βρήκε τους "κυανέρυθρους" στην 3η θέση του πρωταθλήματος.

Ο 25χρόνος Αμερικανός φόργουορντ έκανε τον απολογισμό της σεζόν, που τελείωσε πριν από λίγες ημέρες, λίγο πριν αναχωρήσει για την πατρίδα του.

"Ήταν σπουδαία χρονιά για μένα. Γνώρισα μια νέα χώρα και είχαμε επιτυχημένη σεζόν με τον Πανιώνιο. Είμαι πολύ υπερήφανος για την σεζόν της ομάδας και για την δική μου συμμετοχή στην επιτυχία", σχολίασε ο Πέιν και συνέχισε σχετικά με τη νίκη επί του Παναθηναϊκού:

"Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και παιχνίδι και νικήσαμε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, με τεράστια παράδοση. Μου έχει μείνει αξέχαστη η ατμόσφαιρα, που επικρατούσε στο γήπεδο μας. Και την νέα σεζόν θα έχουμε δυνατή ομάδα.

Έχω συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν με τον Πανιώνιο και θα είμαι σε επαφή με την ομάδα. Επιστρέφω στην πατρίδα μου και είμαι ενθουσιασμένος, που θα δω ξανά την οικογένεια μου. Θα ξεκουραστώ το καλοκαίρι και θα γυρίσω στην Ελλάδα έτοιμος για μια καλή σεζόν γεμάτη προκλήσεις".

Όσον αφορά τον κόσμο του Πανιωνίου, επισήμανε: "Ευχαριστούμε τους φίλους του Πανιωνίου για την υποστήριξη τους και την σπουδαία ατμόσφαιρα, που δημιουργούσαν στο γήπεδο μας σε όλη την διάρκεια της σεζόν".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ