ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ο Χάνκοκ έγινε χρηματοοικονομικός σύμβουλος

Ο Χάνκοκ έγινε χρηματοοικονομικός σύμβουλος

Οι τραυματισμοί δεν επέτρεψαν στον Λουκ Χάνκοκ να ολοκληρώσει τη σεζόν στον Πανιώνιο, με τους "κυανέρυθρους" να είναι ο τελευταίος σταθμός της καριέρας του. Αλλάζει ρότα ο 25χρονος φόργουορντ.

Η παρουσία του Λουκ Χάνκοκ χαρακτηρίστηκε από δύο πράγματα: τις εντυπωσιακές εμφανίσεις (όσο ήταν υγιής) και τους σοβαρούς τραυματισμούς. Βλέπετε, αναγκάστηκε να μείνει στα "πιτς" για περίπου δύο μήνες ελέω θλάσης , ενώ τη στιγμή που επέστρεψε στα παρκέ, υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα . Αποτέλεσμα αυτού ήταν να μπει άμεσα στο χειρουργείο και να μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους εννιά μήνες.

Ο ίδιος δεν ήθελε να περιμένει για να γυρίσει στη δράση. Για την ακρίβεια, μοιάζει κουρασμένος από όσα βίωσε φέτος, παίρνοντας μια απόφαση που ουδείς περίμενε. Να κρεμάσει τη φανέλα του και να αλλάξει επαγγελματικό προσανατολισμό!

Ο απόφοιτος του Λούιβιλ (με πτυχίο στο business marketing) πήρε το αεροπλάνο της επιστροφής για τις ΗΠΑ, όπου πλέον θα εργάζεται ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος στην Lamkin Wealth Management.

" Το Λούιβιλ ήταν πολύ καλό μαζί μου. Οι ευκαιρίες που είχα εδώ ήταν πάντα σπουδαίες", δήλωσε ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου για τη νέα σελίδα που άνοιξε στη ζωή του. Ούτως ή άλλως μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο φιλικό με το Παγκράτι, είχε πάρει τις αποφάσεις του. Το επαγγελματικό μπάσκετ ίσως δεν είναι αυτό που τον γεμίζει όσο θέλει, με τον ίδιο να εξηγεί πως " μόλις έμαθα το μέγεθος της ζημιάς, ήξερα πως πρέπει να είμαι έτοιμος για το επόμενο βήμα". Γι αυτό ξεκίνησε να διαβάζει προκειμένου να γίνει χρηματοοικονομικός σύμβουλος.

Ο λόγος που κατέληξε στην Lamkin Wealth Management έχει να κάνει με το γεγονός πως γνώριζε τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, εδώ και δύο χρόνια. Οι δύο άνδρες είχαν γνωριστεί σε αγώνα των Μαϊάμι Χιτ (κι ενώ ο Λουκ Χάνκοκ ήταν ακόμη φοιτητής στο Λούιβιλ), με τον Μαρκ Λάμκιν να επισημαίνει πως " ήξερα από την πρώτη στιγμή πως αυτό το παιδί είναι ξεχωριστό". Εξ ου και η πρόσληψη.

Ο Λουκ Χάνκοκ έχει μάθει στις προκλήσεις , με αυτή του νέου επαγγέλματος να είναι μία ακόμη στη ζωή του πρώην παίκτη του Πανιωνίου. Μέχρι στιγμής έχει αποδείξει πως μπορεί να τα καταφέρει, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Στα παρκέ...

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ