ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Είπε "όχι" στην Αζόβμας ο Μπαρτζώκας

Είπε "όχι" στην Αζόβμας ο Μπαρτζώκας

Οι Έλληνες προπονητές συνεχίζουν να έχουν την... τιμητική τους στο εξωτερικό, καθώς κι ο Γιώργος Μπαρτζώκας δέχτηκε επίσημη πρόταση να αναλάβει την ουκρανική Άζοβμας.

Η ομάδα της Μαριούπολης χτύπησε την πόρτα του 46χρονου τεχνικού, ο οποίος απάντησε αρνητικά στην άκρως δελεαστική πρόταση που δέχτηκε (για 1,5 χρόνο με απολαβές υψηλότερες από τις φετινές του), λέγοντας ότι θέλει να ολοκληρώσει το έργο που ξεκίνησε στον Πανιώνιο.

Η Άζοβμας, που θεωρείται η κορυφαία ουκρανική ομάδα των τελευταίων ετών (σ.σ είχε φορέσει τη φανέλα της κι ο Παναγιώτης Λιαδέλης), αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 4η θέση του πρωταθλήματος πίσω από τη Μπουντιβέλνικ, τη Χίμικ και την Ντόνετσκ.

Ο τελευταίος προπονητής ήταν ο Λιθουανός Γκιντάρας Κράπικας που διαδέχτηκε τον Πέτροβιτς. Όσο για το μπάτζετ της; Είναι αρκετά υψηλό με το ρόστερ να περιλαμβάνει παίκτες όπως ο Ντάνιελ Γιούιν, ο Ρίκι Μινάρντ, ο Ράντοσλαβ Ράντσικ (πρώην παίκτης του Ολυμπιακού), ο Ράκτο Βάρντα, ο Τζο Κρίσπιν, ο Μαριόνας Πετραβίτσιους κι ο Αρτούρ Ντροζντόφ.

Ο Μπαρτζώκας το καλοκαίρι είχε δεχτεί κρούση και από άλλο ουκρανικό σύλλογο, την Μπουντιβέλνικ. Η πρόταση που του έκανε επίσημα η Άζοβμας ήταν καλύτερη, αλλά και πάλι δεν τον οδήγησε στο δρόμο της... ξενιτιάς, τη διαδρομή που ακολούθησαν αρκετοί Έλληνες προπονητές όπως ο Φώτης Κατσικάρης, ο Ηλίας Ζούρος, ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο Στέφανος Δέδας, ο Γιάννης Χριστόπουλος κι ο Θανάσης Παπαχατζής.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ