ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς βιασύνη για το τελευταίο κομμάτι του παζλ

Χωρίς βιασύνη για το τελευταίο κομμάτι του παζλ
STOLISVAGGELIS

Η απόκτηση του Όγκνιεν Κούζμιτς έκλεισε την "τρύπα" στη ρακέτα, αλλά δεν αποτελεί την τελευταία μεταγραφή του Παναθηναϊκού. Το "τριφύλλι" αναζητά στην αγορά έναν ακόμη γκαρντ. Πως θα κινηθούν οι "πράσινοι".

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού κύλησε -εν πολλοίς- με ιδανικό τρόπο. Αποκτήθηκαν οι παίκτες που είχαν χαρακτηριστεί εξ αρχής ως προτεραιότητα, με μοναδική εξαίρεση τον Όγκνιεν Κούζμιτς. Ο 25χρονος σέντερ κατέληξε στο "τριφύλλι" μετά την... περιπέτεια που προηγήθηκε με τον Στεφάν Λάσμε. Πλην όμως αποτελεί προσωπική επιλογή του Σάσα Τζόρτζεβιτς, στοιχείο που λέει πολλά για τον τρόπο με τον οποίο δομείται το ρόστερ.

Από τη στιγμή λοιπόν που έκλεισε η "τρύπα" κοντά στο καλάθι, ο Παναθηναϊκός εξετάζει το ενδεχόμενος απόκτησης ενός ακόμη γκαρντ. Δίχως όμως ιδιαίτερη βιασύνη ή άγχος, για να ολοκληρωθεί άμεσα η μεταγραφή. Στο στρατόπεδο των "πρασίνων" έχουν καταρτίσει μια μακρά λίστα με παίκτες που είτε έχουν προταθεί είτε ενδιαφέρουν, με τον "Σάλε" να είναι αυτός που θα λάβει τις όποιες αποφάσεις.

Το μείζον για το "τριφύλλι" είναι πως διαθέτει δύο κενές θέσεις ξένων στο ρόστερ του. Όπερ και σημαίνει πως υπάρχει μεγάλη άνεση σχετικά με τον παίκτη που θα αποκτηθεί, όπως επίσης και τον τόπο καταγωγής του.

Από εκεί και πέρα, η μία θέση που θα μείνει κενή δύσκολα θα αξιοποιηθεί. Προς το παρόν τουλάχιστον έχει αποφασιστεί πως δεν πρόκειται να γίνει άλλη κίνηση για μεταγραφή (πέραν του πέμπτου ξένου), αφού στο μυαλό όλων υπάρχει πάντοτε κι η αξιοποίηση των Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και Γιώργου Παπαγιάννη. Οι δύο "μικροί" θα πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, όπερ και σημαίνει πως θα πρέπει να τους δοθεί χώρος στο ροτέισον, αλλά και η δυνατότητα να βρίσκονται διαρκώς στη δωδεκάδα. Κάτω από αυτές τις συνθήκες και με αυτό ως γνώμονα 'άλλωστε, έχει "τρέξει" ο σχεδιασμός έως τώρα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ