ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τζεντίλε, δανεικός λόγω ΝΒΑ

Τζεντίλε, δανεικός λόγω ΝΒΑ

Παρά την αρχική επιθυμία του Παναθηναϊκού Superfoods, ο Αλεσάντρο Τζεντίλε θα παραχωρηθεί, εν τέλει, δανεικός στο "τριφύλλι" καθώς η Αρμάνι Μιλάνο επιθυμεί να διατηρήσει τα δικαιώματα του. Διαβάστε στο Sport24.gr τον λόγο, αλλά και το buy out που υπάρχει στο συμβόλαιό του με την ιταλική ομάδα.

Τη στιγμή που η μετακίνηση του Αλεσάντρο Τζεντίλε στον Παναθηναϊκό Superfoods έχει προκαλέσει τεράστιο ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων του "τριφυλλιού" έχει σημασία να δούμε τις λεπτομέρειες της συμφωνίας όπου φαίνεται πως έχουμε ανατροπή στα μέχρι τώρα δεδομένα.

Περιμένοντας λοιπόν, τις επίσημες ανακοινώσεις από την πλευρά των "πρασίνων" (σ.σ.: οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Αρμάνι Μιλάνο δεν θα προβεί σε κάποια νέα ενημέρωση), ώστε να είναι όλα πιο ξεκάθαρα, η Αρμάνι Μιλάνο παρέμεινε σταθερή στην αρχική της τοποθέτηση και θα παραχωρήσει δανεικό τον 24χρονο γκαρντ/φόργουορντ στον Παναθηναϊκό Superfoods.

Κάτι που δείχνει πως η ομάδα του "τριφυλλιού" θα... ρίξει νερό στο κρασί της για να ντύσει στα πράσινα τον Αλεσάντρο Τζεντίλε και να τον φέρει άμεσα στην Αθήνα.

Από εκεί και πέρα, είναι σαφές πως οι "κόκκινοι" θα διατηρήσουν τα δικαιώματα του για το ερχόμενο καλοκαίρι με buy out το ποσό των 600.000 ευρώ για τις ομάδες της EuroLeague και του ΝΒΑ. Αυτό που δεν έχει αποσαφηνιστεί είναι αν στην αρχική συμφωνία με τον Παναθηναϊκό Superfoods προβλέπεται κάποιο μικρότερο ποσό ή άλλος όρος που θα δίνει το προβάδισμα στο "τριφύλλι", εφόσον αυτό επιθυμεί να τον διατηρήσει στο ρόστερ του και την επόμενη σεζόν.

Όπως διέρρεαν από την Αρμάνι Μιλάνο, ο λόγος που θέλουν να διατηρήσουν τα δικαιώματα του, είναι πως πιστεύουν ότι ο παίκτης θα μπορέσει να "ανεβάσει" τις "μετοχές" του υπό τις οδηγίες του Τσάβι Πασκουάλ, οπότε θέλουν να είναι εκείνοι οι οποίοι θα εισπράξουν χρήματα από τα δικαιώματα του εφόσον παίξει στο ΝΒΑ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ