ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οριστικό: Έρχεται στον Παναθηναϊκό ο Τζεντίλε!

Οριστικό: Έρχεται στον Παναθηναϊκό ο Τζεντίλε!

Ο Λίβιο Πρόλι είπε το "ναι" στον Αλεσάντρο Τζεντίλε, ο οποίος αποχωρεί από την Αρμάνι Μιλάνο για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό Superfoods! Την επόμενη εβδομάδα θα είναι στην Αθήνα.

Μισή ώρα χρειάστηκε για να μείνει ελεύθερος ο Αλεσάντρο Τζεντίλε από την Αρμάνι Μιλάνο. Με συνοπτικές διαδικασίες ο πρόεδρος της Αρμάνι Μιλάνο, Λίβιο Πρόλι, είπε το "ναι" στην επιθυμία του 24χρονου γκαρντ/φόργουορντ να να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό Superfoods!

Η μόνη διαφορά σε σχέση με αυτά που ξέραμε ως τώρα είναι πως οι -συγκεχυμένες αυτή τη στιγμή- πληροφορίες κάνουν λόγο για εξάμηνη παρουσία του στην ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, με δυνατότητα επέκτασης της συνεργασίας για δύο ακόμη χρόνια.

Το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στο "τριφύλλι" είναι να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσφέρουν οι "πράσινοι" και να πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα. Πότε θα γίνει αυτό; Την ερχόμενη εβδομάδα, αφού το πιο πιθανό σενάριο είναι να μπει στο ίδιο αεροπλάνο με την αποστολή της ομάδας που θα επιστρέφει από την Ιταλία. Θυμίζουμε ότι το "τριφύλλι" αντιμετωπίζει την Αρμάνι Μιλάνο την Τετάρτη (21/12) για την EuroLeague, ένα παιχνίδι στο οποίο θα σηματοδοτεί το τέλος της ιταλικής ιστορίας του παίκτη, ο οποίος είναι έτοιμος να ξεκινήσει το ελληνικό ταξίδι!

Η διάθεση του "ισχυρού άνδρα" των "κόκκινων" να μην μπει εμπόδιο στην καριέρα του Αλεσάντρο Τζεντίλε είχε επισημανθεί από το Sport24.gr την Τετάρτη (14/12). Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν στο απόλυτο , αφού το ραντεβού του παίκτη με τον πρόεδρο της Αρμάνι Μιλάνο κράτησε κάτι παραπάνω από μισή ώρα! Δεν χρειάστηκε να ειπωθούν πολλά για την περίπτωσή του, ο παίκτης θα λάβει όλο το ποσό του φετινού συμβολαίου και θα μετακομίσει στο "τριφύλλι" για έξι μήνες με οψιόν ανανέωσης για δύο ακόμη χρόνια.

Το "παρών" στο ραντεβού με τον Λίβιο Πρόλι έδωσε κι ο Νάντο Τζεντίλε, ο οποίος θέλησε κι αυτός να εξηγήσει στον πρόεδρο της ιταλικής ομάδας πως το καλύτερο για όλους είναι να συνεχίσει την καριέρα του στο "τριφύλλι".

Σε ό,τι αφορά τη δυνατότητα παρουσίας του σε αγώνες του Παναθηναϊκού Superfoods, τα δεδομένα είναι απλά. Στην EuroLeague θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από το α' παιχνίδι του β' γύρου. Ποιο είναι αυτό; Απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ στις 6 Ιανουαρίου. Όσο για τη Stoiximan.gr Basket League; Μπορεί να αγωνιστεί άμεσα αφού λογίζεται ως κοινοτικός και η παρουσία του στο ρόστερ θα είναι προσθήκη και όχι αλλαγή. Κοινώς, οι "πράσινοι" μπορούν να έχουν άμεσα πέντε μη γηγενείς παίκτες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ