ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Όλες οι λεπτομέρειες για Τζεντίλε και Παναθηναϊκό

Foto LaPresse - Gerardo Cafaro19 10 2015 Avellino - ItaliaSport BasketSidigas Avellino vs EA7 Emporio Armani MilanoCampionato di Basket Serie A Beko 2015/2016Nella foto: GentilePhoto LaPresse - Gerardo Cafaro19 10 2015 Avellino - ItalySport BasketSidigas Avellino vs EA7 Emporio Armani MilanoBasket League A Series 2015/2016In the picture: Gentile
Foto LaPresse - Gerardo Cafaro19 10 2015 Avellino - ItaliaSport BasketSidigas Avellino vs EA7 Emporio Armani MilanoCampionato di Basket Serie A Beko 2015/2016Nella foto: GentilePhoto LaPresse - Gerardo Cafaro19 10 2015 Avellino - ItalySport BasketSidigas Avellino vs EA7 Emporio Armani MilanoBasket League A Series 2015/2016In the picture: Gentile LAPRESSE

Διαβάστε στο Sport24.gr το περιεχόμενο της διερευνητικής επαφής του Αλεσάντρο Τζεντίλε με τον Παναθηναϊκό Superfoods. Ο όρος που θέτουν οι "πράσινοι" για να γίνει το deal, η επιθυμία του παίκτη και η ανάγκη του ίδιου να αλλάξει το κλίμα.

Την είδηση της παρουσίας του Αλεσάντρο Τζεντίλε στην Αθήνα την έχετε διαβάσει. Ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ βρέθηκε τη Δευτέρα (12/12) στη χώρα μας για να μιλήσει με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού Superfoods το ενδεχόμενο ένταξής του στο ρόστερ. Όχι απαραίτητα για να υπογράψει άμεσα, αλλά για να ξεκαθαρίσει κατά πόσο υπάρχει πρόσφορο έδαφος. Άλλωστε, αυτή την ώρα ο παίκτης είναι αυτός που έχει μεγαλύτερη ανάγκη, κι όχι η ομάδα.

Η περίπτωσή του μοιάζει τόσο περίπλοκη όσο και απλή, για το "τριφύλλι". Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ είναι γεμάτη στις θέσεις "2" και "3" που καλύπτει ο πρώην αρχηγός της Αρμάνι Μιλάνο, οπότε δεν "καίγεται" για άμεση ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση. Δεν θα έλεγε όμως "όχι" σε πιθανότητα μεταγραφής του, σε φάσμα μεγαλύτερο των έξι μηνών που απομένουν μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Sport24.gr, αυτό είναι το πρώτο και κυριότερο στοιχείο που συζητήθηκε ανάμεσα στις δύο πλευρές τη Δευτέρα (12/12) στην Αθήνα -σε μια συνάντηση που πάντως δεν επιβεβαιώνεται από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Supefoods. Οι "πράσινοι" κατέστησαν σαφές στον Αλεσάντρο Τζεντίλε πως δεν ενδιαφέρονται για εκείνον, αν είναι διαθέσιμος μόνο για έξι μήνες. Κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να βρει λύση με την Αρμάνι Μιλάνο προκειμένου να "σπάσει" το συμβόλαιό του και να μείνει ελεύθερος, είτε τώρα είτε το καλοκαίρι.

" Θα μπούμε σε διαπραγματεύσεις μόνο εφόσον μπορούμε να σε υπογράψουμε για τουλάχιστον ενάμιση χρόνο", του διεμήνυσαν, θέλοντας να ξεκαθαρίσουν τη χρονική διάρκεια της επί συζήτηση συμφωνίας. Σίγουρα πάντως η όποια συζήτηση για συμβόλαιο για τη νέα αγωνιστική περίοδο δεν πρόκειται να γίνει (αν γίνει) με το ποσό που είχε λαμβάνειν από την Αρμάνι Μιλάνο, ήτοι ένα ποσό κοντά στο 1.500.00 ευρώ. Κι αυτό είναι κάτι που επίσης του ξεκαθάρισε το "τριφύλλι".

Από την πλευρά του, ο παίκτης ενημέρωσε πως το οικονομικό έρχεται σε δεύτερη μοίρα για εκείνον αυτή τη στιγμή. Τον ενδιαφέρει να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο, αφού -μην ξεχνάμε ότι- υπάρχει το EuroBasket της Τουρκίας το επόμενο καλοκαίρι, στο οποίο θέλει να βρίσκεται. Μαζί, τον ενδιαφέρει να φτιάξει πάλι το όνομά του. Καλώς ή κακώς η φήμη που τον συνοδεύει πλέον δεν είναι η καλύτερη δυνατή (διαβάστε: η κάθοδος και η πτώση του "αυτοκράτορα" Αλεσάντρο Τζεντίλε ). Κι αυτό είναι το μεγαλύτερο "εμπόδιο" για όποια ομάδα θα ήθελε έναν παίκτη με τη δική του ποιότητα. Ουδεμία δείχνει διατεθειμένη να ρισκάρει να χαλάσει τα αποδυτήριά της.

Γι αυτό προσπαθεί να ρίξει γέφυρες προς την Αθήνα, με τον πατέρα του, Νάντο, να συμμετέχει στο "ψηστήρι" και την προσπάθεια να πειστούν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού Superfoods πως ο παίκτης μπορεί να προσφέρει, να γίνει χρήσιμος και -πάνω απ όλα- να μην διαταράξει σε κανένα σημείο την κατάσταση στα αποδυτήρια της ομάδας.

Όπως διαρρέει πάντως από την πλευρά του Αλεσάντρο Τζεντίλε, οριστικές εξελίξεις αναφορικά με την επόμενη ομάδα του θα προκύψουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Στοιχείο που επιτείνει το γεγονός πως υπάρχει ακόμη αρκετή απόσταση έως ότου θεωρήσουμε ότι μπορεί να προκύψει συμφωνία με τους "πράσινους".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ