ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα βλέμματα στον Τζεντίλε

Τα βλέμματα στον Τζεντίλε

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει η ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλεσάντρο Τζεντίλε. Η εμπλοκή του Παναθηναϊκού Superfoods και ο ρόλος του πατέρα του, Νάντο.

Η άφιξη του Αλεσάντρο Τζεντίλε στην Αθήνα, όπως ήταν φυσικό προκάλεσε πολλά ερωτηματικά και όχι άδικα όλοι συνέδεσαν το όνομα του Ιταλού φόργουορντ με τους "πράσινους", οι οποίοι δεν επιβεβαιώνουν καμία επαφή και ενδιαφέρον, ώστε οι δύο πλευρές να συνεργαστούν. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί ν’ ανατραπεί η κατάσταση από τη στιγμή που ο Τζεντίλε ανήκει στην Αρμάνι Μιλάνο και όπως έχει γνωστοποιήσει η ιταλική ομάδα θέλει να τον παραχωρήσει δανεικό καλύπτοντας το μεγαλύτερο ποσοστό του συμβολαίου.

Ο παίκτης θέλει να συνεχίσει σε ομάδα τηςEuroLeagueόπου θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από τον δεύτερο γύρο, ωστόσο μέχρι τώρα κάτι τέτοιο δεν φαινόταν εύκολο αφού το ενδιαφέρον δεν είναι έντονο από τα μεγάλα κλαμπ. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία σε όλο το θέμα το οποίο είναι σε εξέλιξη το τελευταίο διάστημα και αφορά την… ρήξη με την Αρμάνι Μιλάνο, έχει παίξει σημαντικό ρόλο και ο πατέρας του, Νάντο Τζεντίλε όπως και για τις γέφυρες που ήθελε να ρίξει με τον Παναθηναϊκό όπου αγωνίστηκε στο παρελθόν, ώστε ν’ αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Κάπως έτσι όλα τα βλέμματα έχουν πέσει πάνω του μετά την άφιξη του στην Αθήνα και φούντωσαν τα σενάρια, τη στιγμή που δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό για τυχόν επαφές πέρα από πληροφορίες που έρχονται από το εξωτερικό. Όπως και να έχει οι Ιταλοί τονίζουν πως το χρηματικό κομμάτι δεν πρόκειται ν’ αποτελέσει εμπόδιο εφόσον βρεθεί η ομάδα που θέλει ν’ αποκτήσει τον Τζεντίλε και είναι πολύ πιθανό το ζήτημα να κλείσει μέσα στην εβδομάδα για την επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Αυτό που μένει λοιπόν, είναι να δούμε αν θα καταλήξει στην Ελλάδα ή αν η επίσκεψή του στη χώρα μας δεν σημαίνει κάτι και θ’ αναζητήσει αλλού το μέλλον του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ