ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τριετές πλάνο με 12 εκ. ευρώ μπάτζετ

Τριετές πλάνο με 12 εκ. ευρώ μπάτζετ

Η οικογένεια Γιαννακοπούλου κινείται άμεσα για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς, προς ικανοποίηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Το τριετές πλάνο περιλαμβάνει ετήσιο μπάτζετ 12 εκατομμυρίων ευρώ. Ποια μέχρι στιγμής τα δεδομένα...

Το μοναδικό αίτημα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για να παραμείνει στο "τιμόνι" του Παναθηναϊκού ήταν να γνωρίζει σε σύντομο χρονικό διάστημα τις ακριβείς προθέσεις της διοίκησης. Κι η οικογένεια Γιαννακόπουλου ανταποκρίθηκε άμεσα, διαμηνύοντας ότι έχει καταστρώσει ένα πλάνο για την επόμενη ημέρα του "τριφυλλιού" και μάλιστα με ορίζοντα τριετίας!

Αυτή η κίνηση δείχνει ότι ο Παύλος κι ο Θανάσης Γιαννακόπουλος είναι διατεθειμένοι να... μείνουν για τα καλά στο τιμόνι του Παναθηναϊκού, όπως άλλωστε ξεκαθάρισαν και με την ανακοίνωση τους. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, δε, παρουσιάζεται ως ο άνθρωπος που θα τους διαδεχτεί στη διοίκηση.

Οι εξελίξεις ασφαλώς και αφήνουν ικανοποιημένο τον "Ζοτς", που όπως φαίνεται (αλλά και μεταφέρει ο ίδιος) θα παραμείνει στο πόστο του.

Όσο για τις λεπτομέρειες που αφορούν το πλάνο προβλέπουν μπάτζετ κοντά στα 12 εκατομμύρια ευρώ (μεγαλύτερο από το φετινό δηλαδή), το οποίο θα επιτρέψει στους "πράσινους" να γεμίσουν το ρόστερ τους με ποιοτικούς παίκτες.

Εκ πρώτης θεωρείται σίγουρο ότι θα αποχωρήσουν οι Ντέιβιντ Λόγκαν, Ρομέιν Σάτο, Στιβ Σμιθ και Άλεξ Μάριτς ( ο τελευταίος αποχαιρέτησε μάλιστα το πρωί μέσω Twitter την Αθήνα ), ενώ θα γίνει προσπάθεια παραμονής των Διαμαντίδη, Μπατίστ και Τσαρτσαρή.

Αυτό σημαίνει ότι αποχωρούν δύο ξένοι και δύο κοινοτικοί, αν και η πρόθεση των "πρασίνων" είναι να κινηθούν για Έλληνες παίκτες. Ποιοι μπορεί να είναι αυτοί; Μπορεί να είναι κάποιοι που αγωνίζονται στο εξωτερικό (Ζήσης, Μαυροειδής, Βασιλειάδης, Μπράμος, Σχορτσιανίτης, Μπουρούσης, Χρυσικόπουλος) ή ορισμένοι ταλαντούχοι από το ελληνικό πρωτάθλημα όπως οι Καββαδάς και Γιάνκοβιτς του Πανιωνίου.

Αυτά, βέβαια, θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες κι αφού προηγουμένως οριστικοποιηθεί η παραμονή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην τεχνική ηγεσία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ