ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Την Τρίτη η απάντηση του Ομπράντοβιτς

Την Τρίτη η απάντηση του Ομπράντοβιτς
INTIME SPORTS

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναμένεται να δώσει την τελική του απάντηση στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, την Τρίτη (12/6) και πλέον τα πράγματα δυσκολεύουν για πιθανή ανανέωση

Ούτε την Δευτέρα (11/6) ήρθε τελικά η απάντηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και πλέον αναμένεται την Τρίτη να πει το "ναι" ή το "όχι" στο θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας του με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Την Τρίτη (12/6) αναμένεται να γνωρίζουμε αν τελικά ο Ομπράντοβιτς συνεχίσει στον Παναθηναϊκό το έργο, ή οι "πράσινοι" αρχίζουν να αναζητήσουν τον πρώτο τους προπονητή μετά από 13 ολόκληρα χρόνια.

Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας δεν έδειξε κάτι... χειροπιαστό και η αγωνία των φιλάθλων του Παναθηναϊκού πήρε μία ημέρα παράταση.

Μετά από δύο ώρες συζήτησης ανάμεσα στις δύο πλευρές, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ζήτησε τελευταία διορία μέχρι την Τρίτη για να δώσει την οριστική του απάντηση.

Το κλίμα δεν ήταν άσχημο, ωστόσο από μόνο του το γεγονός ότι η ανανέωση της συνεργασίας, που τα προηγούμενα χρόνια έπαιρνε μόλις 5 λεπτά, πλέον έχει γίνει σίριαλ ημερών, προβληματίζει.

Το θέμα είναι πλέον, πως αν δεν αλλάξει κάτι μέσα στις επόμενες ώρες (καθώς οι δύο πλευρές παραμένουν απρόβλεπτες), το πιθανότερο σενάριο είναι οι δύο πλευρές να χωρίσουν φιλικά μετά από 13 ολόκληρα χρόνια, καθώς υπάρχουν διαφωνίες σε βασικά θέματα, όπως το χαμηλό μπάτζετ για τα επόμενα τρία χρόνια καθώς και σε ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία της ΚΑΕ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ