ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θανάσης Γιαννακόπουλος: "Δεν ξέρετε τι θυσίες έχουν γίνει για τα έξι αστέρια"

Θανάσης Γιαννακόπουλος: "Δεν ξέρετε τι θυσίες έχουν γίνει για τα έξι αστέρια"

Περίπου μια ώρα πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για τη φετινή προσπάθεια του "τριφυλλιού" αλλά και τις θυσίες της οικογένειάς του τα τελευταία τριάντα χρόνια.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έφτασε στο ΟΑΚΑ περίπου εβδομήντα λεπτά πριν από το τζάμπολ του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όντας για μια ακόμη φορά στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας. Ο ιστορικός διοικητικός παράγοντας των "πρασίνων" μίλησε μάλιστα στην κάμερα της Cosmote TV για τη μονομαχία με τους "ερυθρόλευκους" και την απουσία του Θανάση Αντετοκούνμπο, εξηγώντας πως " είναι μειονέκτημα για τον Παναθηναϊκό, αλλά ελπίζω ότι τα παιδιά που θα παίξουν, θα φέρουν τη νίκη".

Για το γεγονός ότι έζησε έντονα ακόμη και το παιχνίδι με το Λαύριο, ανέφερε ότι " παθιάζομαι με την ομάδα μου, γιατί θέλω πάντα να κερδίζει. Αυτό που θέλω να πω είναι μπράβο στην Cosmote TV που μεταδίδει τα παιχνίδια της ομάδας", πριν σταθεί στη δυναμική παρουσία του κόσμου της ομάδας σε όλα τα παιχνίδια: " Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους του Παναθηναϊκού και να τους πω να ακολουθούν την ομάδα, γιατί η βοήθειά τους παίζει πολύ μεγάλο ρόλο".

Τέλος, μίλησε για την προσφορά της οικογένειάς του στον σύλλογο και την κατάκτηση των έξι ευρωπαϊκών τίτλων, λέγοντας: " Είναι αλήθεια ότι η οικογένεια έχει προσφέρει. Δεν ξέρετε τι θυσίες έχουν γίνει για να έχει έξι αστέρια ο Παναθηναϊκός".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ