ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν προχωράει του Μάρτιν!

Δεν προχωράει του Μάρτιν!

Ο Κένιον Μάρτιν ζήτησε παράταση προκειμένου να απαντήσει στην πρόταση του Παναθηναϊκού, οι "πράσινοι" δεν έχουν χρονικά περιθώρια κι έτσι η περίπτωση του 37χρονου ΝΒΑer δεν προχωράει! Πάει σε εναλλακτική ο ΠΑΟ.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να καλύψει με τον καλύτερο τρόπο το κενό που δημιουργήθηκε στην front line μετά τον αποκλεισμό του Τζέιμς Γκιστ και η περίπτωση του Κένιον Μάρτιν ήταν ιδανική για τους "πράσινους".

Ο 37χρονος ΝΒΑer βρέθηκε πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό ωστόσο το deal μεταξύ των δυο πλευρών δεν προχώρησε ποτέ.

Ο Κένιον Μάρτιν παραμένει στη "δεξαμενή" των free agents μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τους Bucks. Ηταν συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο, όμως μετά από δυο δεκαήμερα συμβόλαια και ενώ είχε υπογράψει ως το τέλος της περιόδου, αποχώρησε στις 19 Φεβρουαρίου.

Έπειτα, λοιπόν, από σχεδόν τρεις μήνες αγωνιστικής απραξίας, ο Αμερικανός ήταν επιφυλακτικός στο να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για να παίξει μπάσκετ στην Ευρώπη. Για την ακρίβεια, οι "πράσινοι" περίμεναν την απάντησή του μέχρι σήμερα, ο ίδιος ζήτησε παράταση κι έτσι ο Παναθηναϊκός προχωράει στην εναλλακτική, μιας και τα χρονικά περιθώρια πιέζουν ασφυκτικά.

Βλέπετε, οι Κυπελλούχοι Ελλάδας ρίχνονται στη "μάχη" των playoffs την προσεχή Τετάρτη κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου κι έτσι είναι υποχρεωμένοι να προχωρήσουν στο plan B, για το οποίο θα σας ενημερώσει το Sport24.gr.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ