ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συνεχίζει τη θεραπεία του ο Σχορτσανίτης

Συνεχίζει τη θεραπεία του ο Σχορτσανίτης
INTIME SPORTS

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης συνεχίζει κανονικά την θεραπεία του, ενώ ο Ρόκο Λένι Ούκιτς θα αγωνιστεί αύριο (22/12) στον ημιτελικό Κυπέλλου του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΚΑΟΔ.

Η προπόνηση του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη να συνεχίζει κανονικά τη θεραπεία του, με στόχο να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του "τριφυλλιού".

Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς από την πλευρά του, έβγαλε το πρόγραμμα και υπολογίζεται από τον κόουτς της ομάδας Αργύρη Πεδουλάκη για την αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ.

Το ματς θα διεξαχθεί στα πλαίσια του ημιτελικού Κυπέλλου στις 19:00, ενώ ο επόμενος αγώνας για τους "πράσινους" είναι κόντρα στην Ζαλγκίρις στις 28 Δεκεμβρίου.

Από εκεί και πέρα, ο Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος αποτελεί πλέον παίκτη του Παναθηναϊκού αναμένεται στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" αύριο (12/12) στις 16:00.

Μπράμος: "Ίδιος ο στόχος"

Ο Μάικ Μπράμος δήλωσε για το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ, αλλά και την πρόσφατη αναμέτρηση των δύο ομάδων στη Δράμα: " Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς όπως εξελίχθηκε, αλλά καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Ο στόχος είναι ο ίδιος και αυτή τη φορά, η νίκη, ώστε να φτάσουμε στον τελικό του θεσμού.

Αυτό που επιθυμούμε όμως είναι να κάνουμε μια καλύτερη εμφάνιση, κάτι που θα πετύχουμε μέσα από τη συγκέντρωση που θα πρέπει να έχουμε και την καλή άμυνα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ