ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο μυαλό οι μάχες με τον "αιώνιο"

Στο μυαλό οι μάχες με τον "αιώνιο"
INTIME SPORTS

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το sweep επί του Πανιωνίου, έχουν στο μυαλό τους μόνο τους αγώνες με τον Ολυμπιακό, αρχής γενομένης από την Παρασκευή (7/6). Άπαντες ετοιμοπόλεμοι

Η ημιτελική σειρά με τον Πανιώνιο ανήκει πια στο παρελθόν για τον Παναθηναϊκό, που πλέον έστρεψε ολοκληρωτικά την προσοχή του στους τελικούς.

Το ευχάριστο για τον Αργύρη Πεδουλάκη είναι ότι οι παίκτες του έδωσαν ένα πολύ δυνατό τεστ με αντίπαλο τον Πανιώνιο στο τρίτο παιχνίδι και κατάφεραν αφενός να μετρήσουν τις δυνάμεις τους κι αφετέρου να κάνουν το 3-0.

Το απόγευμα της Τρίτης (4/6) το πρόγραμμα περιελάμβανε μπάσκετ και βίντεο, καθώς πλέον οι "πράσινοι" θα πρέπει να διαβάσουν τον αντίπαλό τους.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, αλλά και πολλή δουλειά από τη στιγμή που πλέον η ομάδα στην τελική ευθεία για το στόχο της, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στόχος είναι να διαβαστούν τα "ματσαρίσματα", ούτως ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στο πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ (Παρασκευή 7/6).

Πάντως, στο "πράσινο" στρατόπεδο είναι ευχαριστημένοι από το γεγονός ότι τελείωσαν τη σειρά με τον Πανιώνιο, την ίδια μέρα με τους αντιπάλους τους, καθώς σε διαφορετική περίπτωση ο Ολυμπιακός θα είχε περισσότερες ημέρες στη διάθεση του για ξεκούραση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ