ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σλότερ: "Θέλουμε το νταμπλ"

Σλότερ: "Θέλουμε το νταμπλ"
INTIME SPORTS

Έπειτα από σχεδόν δύο εβδομάδες απουσίας από τις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού ο Εϊ Τζέι Σλότερ επέστρεψε στο Nick Galis Hall και μιλά για το διάστημα που ήταν εκτός, την Euroleague, την ΤΣΣΚΑ, αλλά και το ντέρμπι του Σαββάτου (2/4), με τον Ολυμπιακό.

Ο Εϊ Τζέι Σλότερ φώναξε παρών στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη στο "Nick Galis Hall", επιστρέφοντας στη δράση μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες απουσίας και με το άκουσμα της κόρνας της λήξης το μυαλό του ήταν στο ντέρμπι του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό.

Ο τραυματισμός του Αμερικανού γκαρντ στις 13 του Απρίλη στην Μόσχα την πρεμιέρα του πρώτου παιχνιδιού της σειράς με την ΤΣΣΚΑ του στέρησε την παρουσία του σε όλη την σειρά των πλέι οφ της Ευρωλίγκα αλλά πλέον όπως δήλωσε στο Sport24.gr είναι έτοιμος για δράση.

Ο Σλότερ που μαζί με τον Τζέιμς Γκιστ ήταν οι δυο τελευταίοι που βγήκαν από τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού στο "Nick Galis Hall" -το βράδυ της Τρίτης 28/4- είχε κάθε λόγο να ήταν ευδιάθετος μετά την επιστροφή του στο παρκέ έχοντας αφήσει πίσω του τον τραυματισμό του.

" Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα που επέστρεψα και πάλι στην δράση μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες που ήμουνα εκτός" μας είπε αρχικά, πριν προσθέσει ότι "η τύχη δεν ήταν μαζί μου στην προπόνηση στην Μόσχα και δυστυχώς έχασα όλη την σειρά των πλέι οφ της Euroleague με την ΤΣΣΚΑ. Πλέον όμως είμαι και πάλι καλά, επέστρεψα σε ρυθμό παιχνιδιών κόντρα στον Άρη και πλέον περιμένω το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το Σάββατο στο ΟΑΚΑ. Οι μέρες που θα ακολουθήσουνε θα μου επιτρέψουν να δουλέψω και άλλο ώστε να είμαι ακόμη πιο έτοιμος για ένα μεγάλο παιχνίδι που περιμένει την ομάδα στη συνέχεια του πρωταθλήματος".

Επόμενη αποστολή της ομάδας του, είναι το ματς με τον Ολυμπιακό (Σάββατο 2/5, 19.00), με τον Αμερικανό να θυμίζει ότι "θ α κρίνει την πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και για αυτό θα πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι. Κι αυτό γιατί εκτός από το να πάρουμε τη νίκη θα πρέπει να καλύψουμε και την διαφορά των έξι πόντων της ήττας μας στο παιχνίδι του Α' γύρου για να πάρουμε εμείς την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια κι εν όψει των πλέι οφ".

"Μας περιμένει μεγάλη μάχη"

Από τον τρόπο που έπαιξαν οι "πράσινοι" με τον Άρη, συμπεραίνουμε πως χρησιμοποίησαν τους "κίτρινους" για να προετοιμαστούν κατά τον καλύτερο τρόπο, για τους "ερυθρόλευκους". Ισχύει; " Μας επέτρεψε να επιστρέψουμε και πάλι σε ρυθμούς πρωταθλήματος, αφήνοντας πίσω μας τον αποκλεισμό μας από το Final Four της Euroleague. Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε και αφού διορθώσαμε το ξεκίνημά μας τα καταφέραμε. Πλέον η προσοχή μας είναι στραμμένη στον Ολυμπιακό όπου μας περιμένει μία μεγάλη μάχη όπου δεν θα πρέπει να χαλαρώσουμε και να μην χάσουμε την συγκέντρωσή μας σε κανένα του σημείο. Από το τζάμπολ του μέχρι το άκουσμα της κόρνας της λήξης".

Κι όσο για το πώς το περιμένει ο Σλότερ αυτό που θα γίνει το Σάββατο; " Ως ένα μεγάλο παιχνίδι και είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι παρών με θέλω μου να βοηθήσω σε άμυνα και επίθεση την ομάδα μου να φθάσει στον στόχο της. Που δεν θα είναι μόνο ένας. Για αυτό και περιμένω χιλιάδες φιλάθλους μου να βρεθούνε στις κερκίδες του ΟΑΚΑ να μας σπρώξουν, ώστε να τα καταφέρουμε. Και να κερδίσουμε και να καλύψουμε την διαφορά των έξι πόντων από το πρώτο παιχνίδι. Μία εξέλιξη που θα μας επιτρέψει να τερματίσουμε πρώτοι στην κανονική διάρκεια και να έχουμε το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ στον δρόμο για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα".

Τι πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα ο Παναθηναϊκός; " Σίγουρα θα πρέπει να σταματήσουμε τον Σπανούλη είτε προσωπικά ο καθένας που θα κληθεί να τον μαρκάρει είτε ομαδικά. Πρόκειται για έναν παίκτη που εκτός από το να σκοράρει κάνεις πολλές δουλειές στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αδιαφορήσουμε για τους υπόλοιπους γιατί είδαμε ότι ο Ολυμπιακός έχει μάθει να αγωνίζεται και χωρίς τον Σπανούλη".

Μετά την απώλεια της πρόκρισης του στο Final Four της Euroleague, ο Παναθηναϊκός έχει επικεντρώσει στον τελευταίο στόχο της σεζόν, που είναι η κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος. Αυξάνεται η πίεση; "Σίγουρα θα θέλαμε να είχαμε προκριθεί στο Final Four της Euroleague ώστε να διεκδικούσαμε έναν από τους στόχους του περασμένου καλοκαιριού. Σε αυτούς όμως είναι και το πρωτάθλημα και μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου θα κάνουμε το παν όταν έρθει η ώρα των πλέι οφ για να το κατακτήσουμε και να κάνουμε το νταμπλ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ