ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σκληρό πόκερ για τον Καλάθη

Σκληρό πόκερ για τον Καλάθη
INTIME SPORTS

Ο Νικ Καλάθης ξεκουράζεται στις ΗΠΑ και η τύχη του δουλεύει. Πληροφορίες αναφέρουν πως η ΤΣΣΚΑ ισοφάρισε την πρόταση του Παναθηναϊκού-ξανά.

Με tweet ο Νικ Καλάθης ειδοποίησε την Τρίτη (17/6) πως δεν του αρέσει το ποδόσφαιρο "αλλά το παιχνίδι Βραζιλία-Μεξικό είναι ωραίο για να το παρακολουθείς". Κοινώς, ο διεθνής γκαρντ απολαμβάνει τις διακοπές του, στις ΗΠΑ, παρέα με την οικογένεια του και δεν έχει τον παραμικρό λόγο να άγχεται.

Πολλώ δε από τη στιγμή που θα επιστρέψει στην Ευρώπη και θα γίνει και εκατομμυριούχος. Το θέμα είναι ποια φανέλα θα φορέσει.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη (έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία, μένει να τακτοποιηθεί η λύση του συμβολαίου που είχε με την Μπάνβιτ, με τους Ρώσους να ενημερώνουν πως θα λάβει το ποσό του 1.000.000 δολ. το χρόνο, για κάθε χρόνο της διετούς συνεργασίας) ισοφάρισε την προσφορά του Παναθηναϊκού προς τον 25χρονο combo guard.

Ως εκ τούτου, τώρα αναμένεται η απάντηση του ΠΑΟ, που έχει και έναν άσο στο μανίκι. Μένει να δούμε, αν αυτός ο άσος κάνει τη διαφορά. Σε ό,τι αφορά τη Φενέρμπαχτσε, δεν διασταυρώνεται ενδιαφέρον της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, για τον Καλάθη -ενδεχομένως να μην έχει διατυπωθεί επισήμως.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ