ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προέβη σε καταγγελία ο Παναθηναϊκός για Τόμιτς

Προέβη σε καταγγελία ο Παναθηναϊκός για Τόμιτς
INTIME SPORTS

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε καταγγελία στον ΕΣΑΚΕ για τη συμπεριφορά του Μίλαν Τόμιτς, αλλά και των αδερφών Αγγελόπουλου κατά την επιστροφή του Ολυμπιακού από το Λονδίνο

Ο Παναθηναϊκός προέβη σε επίσημη καταγγελία στον ΕΣΑΚΕ, εις βάρος του Μίλαν Τόμιτς ο οποίος κατά την υποδοχή του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, τραγουδούσε συνθήματα κατά των "πράσινων".

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, Μίλαν Τόμιτς φαίνεται ξεκάθαρα σε video που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο να λέει συνθήματα κατά του Παναθηναϊκού και έτσι οι "πράσινοι" πέρασαν στην αντεπίθεση.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε καταγγελία στον ΕΣΑΚΕ, τον Εισαγγελέα και τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη, ζητώντας από τους αρμόδιους να πάρουν θέση για την "ανάρμοστη συμπεριφορά" του Τόμιτς αλλά και των αδερφών Αγγελόπουλου που ήταν παρόντες κατά τη διάρκεια του συμβάντος.

Το ακριβές περιεχόμενο της καταγγελίας δεν έγινε γνωστό, ούτε από τον Παναθηναϊκό, ούτε από τον ΕΣΑΚΕ, ενώ η "πράσινη" ΚΑΕ έχει αποστείλει και το επίμαχο video για να μην υπάρχουν αμφιβολίες. Στο dvd φαίνεται ξεκάθαρα ο Μίλαν Τόμιτς να τραγουδάει και οι αδερφοί Αγγελόπουλου να χαμογελούν, μη αποτρέποντας το Σέρβο προπονητή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ