ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πέταξε για Ζλάτιμπορ

Πέταξε για Ζλάτιμπορ

Για το Ζλάτιμπορ αναχώρησε το πρωϊ της Τετάρτης (7/9) η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού προκειμένου να ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Οι παίκτες έφθασαν στο "Eλ. Βενιζέλος" από νωρίς και στις πρώτες τους δηλώσεις εμφανίστηκαν αισιόδοξοι για την προετοιμασία της ομάδας.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα ο Στίβεν Σμιθ, ο οποίος θα πρέπει να αποδείξει στο Ζλάτιμπορ ότι μπορεί να σηκώσει το βάρος της φανέλας με το Τριφύλλι. Μαζί με το Παναθηναϊκό αναχώρησε για το Κότορ του Μαυροβουνίου η ομάδα του πόλο του Παναθηναϊκού.

" Όλα είναι καλά. Είναι όπως τα περίμενα, πολύ επαγγελματικά. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στην προπόνηση. Είναι πολύ καλό το πρόγραμμα που ακολουθούμε για να είμαστε σε καλή κατάσταση" ήταν το σχόλιο του Αμερικάνου φόργουορντ.

Από τη μεριά του ο Ρομέιν Σάτο, με την εμπειρία της περυσινής χρονιάς στην πλάτη, δεν είχε κανένα πρόβλημα να παραδεχτεί ότι ο φετινός Παναθηναϊκός ξεκινάει με γεμάτες τις μπαταρίες της αυτοπεποίθησης.

" Πιστεύουμε στον εαυτό μας. Μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Κανείς δεν περίμενε ότι θα καταφέρουμε αυτό που κάναμε την προηγούμενη χρονιά." είπε χαρακτηριστικά.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις ενός ακόμη.... νέου στην ομάδα, του Πατ Καλάθη. " Τα πράγματα είναι πολύ καλά στην ομάδα. Ανυπομονώ να επιστρέψει και ο αδερφός μου και να δώσουμε τα πρώτα παιχνίδια μαζί. Η ομάδα πιστεύει στον εαυτό της", δήλωσε ο Ελληνοαμερικανός παίκτης.

Δείτε περισσότερα βίντεο από την αναχώρηση του Παναθηναϊκού στα prasinanea.gr

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ