ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πασκουάλ: "Πολύ όμορφος ο πάγκος του Παναθηναϊκού"

Πασκουάλ: "Πολύ όμορφος ο πάγκος του Παναθηναϊκού"

Η μετακίνηση του Τσάβι Πασκουάλ στον Παναθηναϊκό Superfoods αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός της ημέρας, αφού πλέον βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τον "γάμο". Τι είπε ο 44χρονος τεχνικός για τον "όμορφο πάγκο του Παναθηναϊκού" (audio).

Στην τελική ευθεία βρίσκονται πλέον οι συζητήσεις του εκπροσώπου του Τσάβι Πασκουάλ με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού Superfoods για να κλείσει το deal και να μετακομίσει στην Αθήνα ο 44χρονος τεχνικός. Με τη συμφωνία ανάμεσα στον Ζόραν Σάβιτς και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να έχει "κλείσει" στα βασικά κομμάτια της συνεργασίας από το απόγευμα της Πέμπτης (20/10), αυτό που μένει είναι να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, κάτι στο οποίο φυσικά εμπλέκονται κι οι δικηγόροι των δύο πλευρών, που έχουν πιάσει δουλειά από νωρίς το πρωί (21/10).

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, τις επόμενες ώρες θα υπάρξουν οι υπογραφές και οι επίσημες ανακοινώσεις, όπως είχαμε γράψει από τα μεσάνυχτα, ενώ ακολούθως θα γίνει γνωστή η ημέρα και η ώρα άφιξης του πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" (σ.σ.: πιθανότατα το Σάββατο).

Παρεμπιπτόντως, ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό "RAC1" για το θέμα της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό Superfoods, εξηγώντας πως " έχω πάνω από τριάντα αναπάντητες κλήσεις από την Ελλάδα, είμαι πιο κοντά στην Αθήνα απ ότι να μείνω εδώ (σ.σ.: στη Βαρκελώνη). Σύντομα θα ξέρουμε οριστικά τι θα γίνει. Λείπουν κάποιες λεπτομέρειες", ενώ καταλήγοντας αναφέρθηκε στο "τριφύλλι" με τα καλύτερα λόγια, επισημαίνοντας πως " ο Παναθηναϊκός είναι μια ιστορική ομάδα, με εξαιρετικούς οπαδούς. Πάντα διασκεδάζαμε όταν παίζαμε στο ΟΑΚΑ. Όλοι οι πάγκοι αξίζουν σεβασμό, αλλά αυτός ο συγκεκριμένος είναι πολύ όμορφος".

Ακούστε το ηχητικό των δηλώσεών του

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ