ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πασκουάλ: "Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό"

Πασκουάλ: "Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό"

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό για τις επαφές του με τον Παναθηναϊκό Superfoods, εξηγώντας πως είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του.

Το όνομα του Τσάβι Πασκουάλ απασχολεί εντόνως τον Παναθηναϊκό Superfoods, με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο για νέα επαφή του εκπροσώπου του, Ζόραν Σάβιτς, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο το πρωί της Παρασκευής (21/10) .

Ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα περιμένει στο ακουστικό του για να μάθει πότε θα μπει στο αεροπλάνο για να μετακομίσει στην Αθήνα, εφόσον βέβαια πάνε όλα καλά στις τελευταίες συζητήσεις του ατζέντη του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Πριν από αυτό όμως, μίλησε στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό "RAC1" για το "φλερτ" που έχει με το "τριφύλλι", εξηγώντας πως είναι πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με τους "πράσινους" προκειμένου να έρθει στη χώρα μας και να καθίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Όταν του ζητήθηκε να πει σε τι στάδιο είναι οι επαφές με την πλευρά της ελληνικής ομάδας, παραδέχθηκε πως " σύντομα θα ξέρουμε οριστικά", για να προσθέσει με δόση αισιοδοξίας πως " αυτή τη στιγμή μπορώ να πω πάντως πως είμαι πολύ κοντά στο να μετακομίσω στην Αθήνα, από το να μείνω εδώ, για να δουλέψω στον Παναθηναϊκό". Δεν παρέλειψε να πει βέβαια πως " ο Παναθηναϊκός είναι μια ιστορική ομάδα, με απίθανους οπαδούς. Θα δούμε τι θα γίνει".

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που μίλησε ανοιχτά για τις συζητήσεις του με το "τριφύλλι", ενώ ήταν προφανές πως δεν ήθελε να πει περισσότερα, κρατώντας για τον εαυτό του τις όποιες λεπτομέρειες της επικείμενης άφιξής του στο "Ελευθέριος Βενιζέλος".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ